Każdy samochód którym kieruje kobieta powinien być wyposażony w dużą i odblaskową tabliczkę z napisem "UWAGA!Tym samochodem kieruje kobieta!" (Tak dla bezpieczeństwa)
Sprawdź baranie statystyki, więcej wypadków powodują mężczyźni. A co do artykułu to naucz się czytać, bo to ten kierujący motorem uderzył w samochód a nie odwrotnie.
Ja jestem innego zdania i uwazam ze ktos kto pisze taki komentarz "nie lubię gdy samochodem kieruje kobieta" powinien być wyposażony w tabliczkę "uwaga w tym samochodzie jedzie idiota!!!", moja kobieta jest świetnym kierowcą ,a skoro kolega ma kompleksy to jest jego problem. Koleś zasuwał jak głupi stracił panowanie i to jego wina a nie tej kobiety, motocyklista powinien jeszcze mieć tabliczkę "patrz w lusterka samochody są wszędzie"
Takie osoby jak Ty powinny byc wyposażone w dużą i odblaskową tabliczkę z napisem UWAGA!!! Debil
Lewa W Górę Dla Tego Pana !
Kierowco Patrz w Lusterka , My jesteśmy Wszędzie !
WIWAT KOBIETY ZA KIEROWNICĄ! A swoją drogą gdybym zobaczyła napis "Debil za kierownicą" to nawet bym się zatrzymała i ustąpiła pierwszeństwa bo to człowiek niepoczytalny i trzeba go traktować jak auto uprzywilejowane :)Oj nie jednemu przydałaby się taka tabliczka
[i]przede wszystkim nie uderzył a zderzył się a to różnica i skąd w ogóle wiecie że jechał szybko, czy ktoś z Was to widział, nie oceniajcie tylko motocyklistów
A masz gdzieś statystyki ile procent kierowców stanowią kobiety i wypadków powodują? Myślę, że Twojemu przedpiścy chodziło o to drugie zdarzenie w biały dzień na prostej drodze.
Widziałem taką zawodniczkę przedwczoraj w Łodzi na ul. Kopcińskiego.Również w biały dzień, ok. godz 15:45, wyjeżdżając z ul. Nawrot jakąś osobówką na tablicach EBE wymusiła pierwszeństwo przejazdu na autobusie z PKS-u Radomsko. Tylko dzięki przytomności umysłu jego kierowcy, który zahamował awaryjnie z piskiem opon i dymkiem, nie doszło do kolejnego, spowodowanego, przez kobietę wypadku.
Według danych Biura Ruchu Drogowego KGP w 2010 roku zarzuty popełnienia przestępstw drogowych usłyszało 150 399 podejrzanych. Wśród nich znalazło się 6 328 kobiet, co stanowi zaledwie 4,2%. Chyba za dużo się nie zmieniło od 2010 r.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!