metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
C79 ~C79 (Gość)06.04.2016 05:27

A może to pan z blisko promilem we krwi był kierowcą i pobiegł załatwić kogoś z alibi i osoba która to weźmie na klatę ?

50

Baca ~Baca (Gość)05.04.2016 20:24

W Sulejowie co niedziela rano między 8 a 10 rano jakiś debil na ścigaczu urządza sobie tor wyścigowy z ulicy Piotrkowskiej w Sulejowie. Jeździ ile fabryka tylko dała. Ale to mało do tego jest huk jakiego nie da się znieść. Ale to mało do tego jeszcze jeździ na jednym kole. A potem jest płacz itd. Debili nie brakuje... Chcą się zabić to niech jadą na tor wyścigowy a nie urządzają sobie wyścigi i się wyżywają na drogach publicznych nie zwracając uwagi na innych użytkowników drogi. Dziękuje za uwagę ;)

112

kierowca 30 ~kierowca 30 (Gość)05.04.2016 18:28

do "Zanzi"nie to nie wyglupy bo przez takiego debila na scigaczu zabrał mi cześć mojej rodziny.a śmieć przeżył bo padł do rowu i tylko się połamał

32

Bravo ja ~Bravo ja (Gość)07.04.2016 20:39

Zal dla rodziny jeżeli czyta wasze bzdury... piszecie ze debil bo podwonja ciagla... nie widzieliscie wiec skonczcie pier....c. sa swiadkowie ktorzy widzieli jak to sie stalo. Oni obaj ledwo ruszyli czyli predkosci wielkich nie bylo...

12

Podwojna ciagla ~Podwojna ciagla (Gość)07.04.2016 20:46

Skonczcie juz pisac o tej ciaglej. Artykul dojladnie opisuje gdzie to sie stalo wiec zerknijcie sobie w mapach google ile tej ciaglej bylo... wczesniej jest stacja i obaj kierowcy z niej ruszali...

12

Motocyklista ~Motocyklista (Gość)07.04.2016 20:50

I co do kierowcy fiata... skoro wiedzial ze wina motocyklisty to czemu uciekl? Moze to fiat zawinil a motocyklista chcial ich ominac...

21

na właśnie życzenie ~na właśnie życzenie (Gość)05.04.2016 20:40

Po co to gdybanie.Podwójna ciągła i wszystko w temacie.Do tego wiek 23 lata..

32

P51 ~P51 (Gość)05.04.2016 10:53

Wczoraj jeden kozak na ścigaczu wyprzedzał mnie na ul.Cmentarnej...

32

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat