Podwójna ciągła i głupota. A czy wiadomo kto tak naprawdę kierował tym fiatem?
Na zdjęciu nie ma podwójnej linii ciągłej. Nie wiadomo, kto prowadził auto - czy osoba pijana czy podająca się za kierowcę nieposiadająca uprawnień. Nie wiadomo, czy chcąc skręcić niby na posesję, kierowca pokazał kierunek - wiadomo, że w lusterko nie spojrzał (a) - przyczyniając się do śmierci motocyklisty
Jaa pie***le , dobra fajnie chcecie sobie jezdzic motorami okej nie ma sprawy kazdy ma jakas pasje ale zebysci chociaz normalnie jezdzili a nie zapie***lali jak nienormalnie . Wyprzedzania na ciaglej wpierdzielania sie na swiatlach przed auta w terenie zabudowanym po 130 jak nie wiecej , a niech teraz dziecko jakies wyjdzie a potem pretesje do innych . Za mna jedzie motor odrazu zjezdzam na bok i niech zapier...a.
Na zdjęciu nie ma podwójnej linii ciągłej. Nie wiadomo, kto prowadził auto - czy osoba pijana czy podająca się za kierowcę nieposiadająca uprawnień. Nie wiadomo, czy chcąc skręcić niby na posesję, kierowca pokazał kierunek - wiadomo, że w lusterko nie spojrzał (a) - przyczyniając się do śmierci motocyklisty
~Kasia (Gość) - poczytaj kodeks- nie zacinaj się - wypij melisówkę przed wejściem do auta, rozglądaj się z uwagą, patrz w lusterka- myśl-myśl-myśl-!!!!!! na drodze nie jestem sama wokół mnie są setki itd innych uczestników ruchu!!!
Tutaj mamy przykład osób, które nie powinny prowadzić pojazdów. Żadnych. Mogę sobie dać rękę uciąć, że kierował pijany, a głupia kobitka się podkłada. Za to motocykliści...Zawsze im się spieszy. Już nie tyle chodzi o prędkość, a o manewry, które wykonują. A potem płacz, że źli kierowcy. Spójrzcie prawdzie w oczy. 90% z was zapiernicza jak szaleni. To wy i TIRy jesteście największymi zagrożeniami na drodze! Nieśmiertelność jakaś się załącza?
Kolejny w tym roku wypadek śmiertelny motocyklisty spowodowany przez kierowcę kobietę - czy to jest przypadek- a wredne komentarze typu sezon rozpoczęty, za szybko jeżdżą to tylko świadczą o pustce i głębokiej nieświadomości przepisów tych piszących!!! Dlaczego w statystykach w 80% z udziałem motocykla sprawcami są inni uczestnicy ruchu-przeważnie kobiety- nie oszukiwać się nie zaklnie się rzeczywistości!!
I zaczyna się nagonka na motocyklistów a nikt nie widzi że kierowała babka która nie miała uprawnień a gdyby była przeszkolona może miałaby w nawyku spojrzeć w lusterka i się upewnić, pozdrawiam, lewa w górę, motocykliści nie dajmy się!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!