Do Zawstydzony obywatel Piotrkowa
A mnie wstyd za tych którzy głosowali na Antka Świra.
~dotchła pani wózku
"I do tego alkoholik." Alkoholik kiedyś będzie trzeźwy , ty esbekiem będziesz zawsze.
Pani Poseł. To Pani się nażarła już na cały przyszły rok.
Dość wegetacji opozycji!
Niech Pani się weźmie w przyszłym roku ostro do pracy!
Zezarlas to grochowe z plastiku na 20 leciu psp w Moszczenicy... Mam foty.. za free z przyzwyczajenia.. lepszy Rydz niż nic
czy OSŁANKA MUCHA będzie śpiewać na koncercie sylwestrowym bo chciał bym usłyszeć to stare pudło jak drze ryja w TWN lub polszmacie....
Do 97-300.Jest takie powiedzenie tylko początek musisz sobie dopowiedzieć.Wiesz cenzura.C... w d ..... Poecie Co pisze wiersze w toalecie.
Żarłaś, żarłaś jak szukałaś poparcia u ludzi i jeździłaś z kołami gospodyń po Warszawce a i w Wolborzu u innych imprezach sobie nie żałowałaś.
Panie Redaktorze Baryło Mariuszo! Prosimy o zrobienie porządku z tym Cyrkiem na Wiejskiej.
Ale pisowski ciemnogród sraki dostaje,mam beke z tych komentarzy! Ciemnogród z wypranymi mózgownicami! Żal mi was!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!