Dlaczego portal i radio nie jest obiektywne i promuje takie osoby jak Radziszewska ?? Za co ta osoba bierze pieniądze ?? Wiem że dziennikarze z radia nie mają obycia i wiedzy, ale mogli by kogoś zatrudnić kto by przemaglował lokalnych polityków i pokazał prawdziwe oblicze i efekty ich pracy .Artur Ostrowski taki bystrzak i wrócił już do nauczania historii ?? Taką miał wiedzę jak był posłem ,takie pomysły i co ??
Takie osoby jak Radziszeska ,nie powinny mieć udzielanego czasu antenowego ,ale to radio woli puszczać mixy ,o tym jak Dziemdziora stęka ,bo mówieniem nazwać tego nie można, o instytucji błazna miejskiego .Szkoda ,że nie mówi o błaznach i złodziejach w swoim otoczeniu bo na portalach też o tym piszą .
Co ta Pani zrobiła dla regionu piotrkowskiego przez 20 lat przy korycie ???????
Chłop wyjdzie ze wsi, ale wieś z chłopa nigdy.Zeżarłam to grzecznościowy zwrot inteligencji z okolic Rozprzy. Pragnę przypomnieć, że część piotrkowian głosowała na tą "panią"-wstydżcie się.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!