Nie bardzo rozumiem 1) to ul. Kobyłeckiego nie jest publiczna, mimo, że publika, czyli mieszkańcy, rodzice do przedszkola, interesanci do spółdzielni, kupujący w okolicznych sklepach nie ma ich i nie są publicznie chodzący po świeżym powietrzu; 2) to nie ma tam ruch pieszego i kołowego i dlatego nie jest strefa ruchu; 3) to w okolicznych blokach ludziska nie mieszkają, nie nocują, nie jedzą i nie.... , dlatego to nie jest strefa zamieszkania??? Co za banialuki, brak logiki, brednie i brak zdrowego myślenia i rozsądku. Tylko po to, aby było głupie i bzdurne prawo do gnębienia zwykłych ludzi przez wadzeee, każda wadzeeee. Każdy pretekst i wykręt jest dobry, aby nie robić nic dla dobra ogółu. Już dawno powinna być ta służba zlikwidowana, tak jak w innych miastach i tracone na straż miejska pieniądze powinny iść na policję, na jej wyposażenie lub dodatkowe patrole piesze, szczególnie między godziną 21.oo, a 7.oo. I w tem tamacie byłoby na tyle.
Nic nie sugeruję ale gdyby tak czysto przypadkowo doszło do jego pożaru to zaistniało by duże prawdopodobieństwo że pojazd by zniknął.
Kupie 4 wraki, pozostawię na głównych ulicach PT I co mi zrobicie
Chore prawo
A czym jest ta ulica i jaki jest problem?
Jeszcze nie tak dawno miał koła, a teraz to faktycznie wrak.
Nie ma zakazu więc mogę tam stać. Możecie mi obtoczyć jajko w bułce tartej.
A pozwolić chłopakom z wózkami dziecięcymi usunąć ten pojazd, a zrobią to w trymiga.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!