Jak Ci ludzie jeżdżą w tym PT, no to będzie szkoda całkowita i parę tysi w plecy przez jakiegoś pajaca.
Komu nigdy nie zdarzyło się wymusić na kimś pierwszeństwa (przypadkowo lub celowo) niech pierwszy rzuci kamieniem. Tym razem margines błędu okazał się zbyt mały i doszło do kolizji. Sam jakiś czas temu miałem sytuację, że nieopatrznie wjechałem na rondo Sulejowskie wprost pod nadjezdzajace auto (byłem przekonany, że będzie zjeżdżał z ronda, okazało się, że się pomyliłem). Dobrze, że tamten kierowca zachował 100% czujność i zdążył wyhamować. Patrząc na ilość wypadków w naszym mieście, widać że chyba zbyt mocno wierzymy we własne umiejętności i powoli zaczyna zjadać nas rutyna za kółkiem...
Stałem obok i mówię co to się stanęło nie będę mówił brzydko jak
Kierowcy byli trzeźwi czy tylko pod tym kątem bada się kierowców czy po prostu nikt nie potrafi inaczej przeprowadzić badań tylko na alkohol ale są też inne testy a o nich nie piszą nigdy
Mam nadzieję że panowie policjanci zweryfikowali stan opon? Wesołych świąt panowie policjanci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!