metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Word ~Word (Gość)wczoraj, 12:18

Piotrowski kabaret umiejętności jeździeckich ma się dobrze.

21

go?ć_jjj ~go?ć_jjj (Gość)wczoraj, 12:23

Z cyklu jak nie jeździć przed świętami

20

a cóż to za element ~a cóż to za element (Gość)wczoraj, 12:28

kotka się tak rozgrzał?

20

Moa ~Moa (Gość)23 godziny temu, 13:08

Jak Ci ludzie jeżdżą w tym PT, no to będzie szkoda całkowita i parę tysi w plecy przez jakiegoś pajaca.

30

Hmmm ~Hmmm (Gość)22 godziny temu, 14:29

Komu nigdy nie zdarzyło się wymusić na kimś pierwszeństwa (przypadkowo lub celowo) niech pierwszy rzuci kamieniem. Tym razem margines błędu okazał się zbyt mały i doszło do kolizji. Sam jakiś czas temu miałem sytuację, że nieopatrznie wjechałem na rondo Sulejowskie wprost pod nadjezdzajace auto (byłem przekonany, że będzie zjeżdżał z ronda, okazało się, że się pomyliłem). Dobrze, że tamten kierowca zachował 100% czujność i zdążył wyhamować. Patrząc na ilość wypadków w naszym mieście, widać że chyba zbyt mocno wierzymy we własne umiejętności i powoli zaczyna zjadać nas rutyna za kółkiem...

60

ak ~ak (Gość)21 godzin temu, 15:08

miszcz prostej hehe

00

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)21 godzin temu, 15:23

Stałem obok i mówię co to się stanęło nie będę mówił brzydko jak

20

lion92 ~lion92 (Gość)21 godzin temu, 15:27

Takie cacko... :/

20

Gertruda ~Gertruda (Gość)21 godzin temu, 15:25

Kierowcy byli trzeźwi czy tylko pod tym kątem bada się kierowców czy po prostu nikt nie potrafi inaczej przeprowadzić badań tylko na alkohol ale są też inne testy a o nich nie piszą nigdy

11

Wulkanizator ~Wulkanizator (Gość)21 godzin temu, 15:21

Mam nadzieję że panowie policjanci zweryfikowali stan opon? Wesołych świąt panowie policjanci.

18

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat