A co jeśli rodowity piotrkowianin po 40 latach mieszkania w. trybunnalskim grodzie postawi dom 200 metrów od granic miasta i przerejestruje auto z EP na EPI? To wtedy będzie nadal miejskim szogunem, czy juz "powiatowym szaleńcem" ?
Kiedy wreszcie zrozumiesz, że wypadki są powodowane przez błędy ludzi, a nie przez tablice rejestracyjne?
Czyżby znów przyczyną stłuczki była nadmierna, niezgodna z przepisami prędkość? Tak było niedawno również w przypadku szarej Hondy EPI na Wojska Polskiego, gdzie sprawa trafiła do sądu. Wygląda na to, że powiatowi mają źle nawyki. Rzadko kiedy widuję auta z trzyliterowymi tablicami, które jadą spokojnie przez miasto 40-50 km/h, przeważnie jest to 70-80 km/h.
Ktoś powie, że natura nie działa. Działa. I słabsze jednostki same się eliminują.
Jak mogę wjechać w kolesia, który ledwo co rusza? Nie wiem.
Jak mogę ruszyć skoro nadjeżdża inny koleś na drodze głównej? Nie wiem.
Każdemu z nich po mandacie, OC w górę razy 5 i na kurs prawa jazdy. Obowiązkowo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!