a moze wystarczy miec mózg jak sie jezdzi?? nieraz jak widze jak ludzie cuduja wyjezdzajac z polnej to woła o pomste do nieba. Najlepiej jak jeden wjedzie i stanie na srodku a drugi mistrz za nim sie ładuje i blokuje pas w kierunku słowackiego np.
na pewno najtansze wyjscie i najszybciej rozwiazujace problem :)
jak by własciciel tego nissana chciał go odbudowac w orginale to prosze o kontakt przez pw lub na forum nissanzone.pl postaramy sie pomóc w zdobyciu czesci zamiennych :)
a co Ty masz do rond?najlepsze rozwiązanie,popatrz na płynność ruchu na Żeromskiego/Krak.Przedmieście teraz
Tylko nie ten nissan :( Ja go pamiętam jak byłem jeszcze dzieckiem to już wtedy był niesamowity... i w końcu stało się... tylko niech właściciel nie oddaje na szrot bo to naprawdę rzadko spotykana perełka:) No ale najważniejsze, że wszyscy cali:)
Rondo w tym miejscu sparaliżuje komunikacje północ-południe. Polna to osiedlowa uliczka i musi być podporządkowana. Gdzie rondo ma rację bytu tam ma, ale w tym miejscu był by to kolejny tylko trochę większy "krowi placek".
I to właśnie chodziło w podanym przez Piotra przepisie.
A ten pierwszy to topkomentator Piotrkowianin!
Co chciałeś przekazać? Spytałem pewnego instruktora nauki jazdy i oto co odpowiedział:
Zwrócił też uwagę na wypowiedź policjanta:
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!