Panie obserwator Rzecz w tym ze twoja kochana Inspekcja transportu drogowego kontroluje mzk owszem ale bieze dokumenty od kierowcy i inspektorek idzie do swojego auta wydrukuje protokół z kontroli i to jest koniec natomiast w busie sprawdza sie dokumenty stan techniczny bardzo szczegółowo,wszystko wiem bo na własne oczy widziałem takie kontrole i byłem ioch swiadkiem. MZK ma układ z ITD
Jak miło patrzeć na upadek busów miejskich ja korzystam tylko z emzetek busiarze w trąbę grają i weekend i południami nas w dupie mają a mieli być dopełnieniem w godzinach w których nie ma emzetki a debile jeżdżą przed samą emzetką więc jakie tu jest udogodnienie dla pasażerów ani szybciej ani nic z tego korzyści a śmiać się chce jak jeden busiarz goni drugiego i jadą w tym samym kierunku frajerzy sami się wykończą i będą zaraz składać podania do emzetek i pisać w cv że zawsze marzyli o pracy w MZK z 15 pajacy takich tam robi co przeszli :)
Hamulce już nie działają w tym "TABORZE". Chojniak, czas kasę wyjąć na nowe autobusy jak w innych miastach.
Nie dziwię się że się zderzyły bo jak widzę jak jeżdżą kierowcy tych autobusów to zastanawiam się że doszło do tego tak późno. Większości kierowców autobusów w Piotrkowie powinno mieć zabrane prawo jazdy w trybie natychmiastowym.
Trzeba odnaleźć i odczytać czarne skrzynki! Wtedy wszystko się wyjaśni: kto, gdzie, w kogo, dlaczego :-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!