Pań strażak to lepszy niż lekarz. Skąd wie, że poszkodowani nie mieli urazów wewnętrznych?
Chemik jesteś prawdziwym burakiem tylko bez siana szkoda mi cie bo masz fobie na epi.a sam mieszkasz na wsi ale tacy ludzie są i będą jak ty
Ja dzisaj widziałem to reno mega sport koło 15 jak ruszał ze świateł przy wlocie z belchatowa jak na wyścigach zapidalał temu kierowcy zabrać dożywotnio prawo jazdy za stworzenie zagrożenia lądowego
Chemik jak zawsze mocny w g....e szkoda mi cie .ale mleko to pijesz i szynkę jesz.zresztą sam na wsi mieszkasz i sam się pojechales buahahha
Krowy wydojone, świnie nakarmione - to chłopcy chcieli trochę poszaleć. I do wiadomości puszczających komentarze, że znowu EP - zobaczcie zdjęcie 13. Słoma spod tablicy rejestracyjnej wystaje.
Chemik a ty co wiesz?bo chyba wiesz tyle jak masz w głowie czyli nic
MZK nie ustąpiła pierszenstwa .jak zwykle ep.poczytajcie sobie na nasze miasto piotrkow
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!