Do ares1. Proszę przeczytać komentarze większości osób. Jest tam stwierdzenie, że jeździł jak wariat i ponad 100km/h. Wiec mieliśmy zadzwonić na policję i powiedzieć, że jedzie koleś jak wariat. Przyjedzie policja i zapyta gdzie on jest? Teraz juz go nie ma, był 30 minut temu. Tak samo widziałem nie raz jak koleś z BMW rej POKER jezdzil bokiem na rondzie solidarności. Jak nie masz nagrania, to jak policja ukarać?
Wszyscy tu co tak sie.podniecaja w tych komentarzach to jezdza autami do 150hp w dieslu i myslal ze sa krolami szos. Pewnych rzeczy nie zorzumiecie
szacun dla fachu kierowca,kto zawinil ? w pralni dlugo benda prac aby mzk gora byla. [ k....... a....... w.......]
Artur ty to masz nowa furę ale ze zlomu..pewnie w tdi.szkoda ze nie widzisz tam rejestracji ep .chyba do okulisty musisz iść jak cie stać
patrzac na wyczyn kierowcy Megane , az chce sie zacytowac klasyka .. "Ale urwał ..." :)
Dodam tylko tyle do wszystkich gapiów jak wam nie wstyd stać i nagrywać tel tą tragedię? Macie taką frajdę z tego? Zamiast udzielić innym pomocy, powinni was zamknąć za nie udzielenie pierwszej pomocy!!!
Witam. To była linia numer 5 z pasażerami w środku. Było spore zamieszanie na początku. Jedna osoba wypadła z auta. Wszyscy na szczęście żyją. Silnik z vw wyleciał z ramy. Nie mnie oceniać kto zawinił i ile jechał. Policja na pewno wszystko wyjaśni. Najważniejsze, że żyją ....
Niestety na debilizm lekarstwa nie ma moim zdaniem prawo jazdy powinno byc wydawane od 25 roku zycia. I za przekroczenie predkosci jazde po pijanemu to zabrac prawko i juz nie oddawac nigdy. Policja tez by sie zajela tym co do nich nalezy a nie siedza na szkolnej i nic nie robią kompletnie !!!!
Taki HUK był, że ja mówię, o Chryste Panie co się stało?! Lecę, a tam 6 karetek! Tona gapiów, jeszcze pani prokurator chodzi, Ja mówie to już pewnie trup, teraz modlę się o nich aby nic im nie było! :(.
Ja nie chcę tu nikogo oceniać ,ale mieszkam w wieżowcu przy ulicy Sikorskiego i wiele jestem w stanie zaobserwować .Lubie motoryzację i rzeczywiście tego gościa z renault bardzo kojarzę z głośnego wydechu i nie raz widziałem jak sobie urządzał wyścigi startu ze świateł.Zawsze mnie przerażała wizja przejścia dla pieszych gdzie Jego to za szczególnie nie interesowało .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!