Powtarza się sytuacja z 1995. Wtedy też spośród wszystkich kandydatów media wykreowały dwóch najgorszych na faworytów. Plebs to łyknął i wybierał między Bolkiem i Olkiem. Teraz podobnie.
Ja tam na drugą turę się nie wybieram. Mając wybierać między kiłą i rzeżączką najbezpieczniej w ogóle nie "zamaczać"...
Ale debatę kandydatów pewnie obejrzę, choć wiem czego mogę się spodziewać. Bredzisław będzie nawoływał do zgody i bezpieczeństwa i opowiadał banialuki o stabilności i o swoim doświadczeniu na stanowisku. Duda będzie opowiadał o tworzeniu miejsc pracy, wsparciu dla rodzin i naprawie służby zdrowia. Obydwaj będą się cieszyć z przynależności do eurokołchozu. Będziemy słuchać tego samego, co obiecują przed każdymi wyborami od 25 lat. Jakoś przez 25 lat niczego nie ulepszono, tylko zadłużenie wzrosło niemiłosiernie. Ale lud lubi słuchać w kółko tych samych bajek, więc przecież nie można go zawieść. Obojętnie kto wygra - i tak większość będzie narzekała na działania prezydenta. Mimo tego, że zostanie on wybrany przez większość. Wszystkich prezydentów po Jaruzelskim też wybierała większość. I na każdego potem większość narzekała.
A ja jestem w tej niewielkiej kilkuprocentowej mniejszości i jestem z tego dumny.
Ja przepraszam za moje wpisy, ale ja jestem bezrobotna, a centrala PO płaci mi po 5 zł za każdy wpis niezależnie od tego czy ma sens.
Ja wiem, że jestem ociężała umysłowo i nie mam nic sensownego do powiedzenia. Kiedyś chciałam się zapisać do PiS , ale mnie nie przyjęli, bo powiedzieli, że debili nie przyjmują. Doradzili mi bym zapisała się do PO, bo tam przyjmują nawet największe idiotki. Mieli rację, PO mnie przyjęło i dało pracę na forach.
no to teraz zwiększą się składeczki na kościół.
brawo moherkowy piotrków <3
osoby powyżej 60 roku życia powinny mieć zakaz głosowania bo to do młodych należy przyszłość a nie do babć z kościoła.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!