metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
xenia ~xenia (Gość)11.05.2015 13:37

a moim zdaniem i tak najbardziej godnym zaufania, kandydatem był kukiz, nie proponował on cudów na kiju, obiecanek cacanek które i tak z reguły w życie nigdy nie wchodzą, miał jeden konkretny plan Jednomandatowe okręgi wyborcze, których trzymał i trzyma się cały czas i które uważam byłyby bardzo dobrym rozwiązaniem dla Polski! .... szkoda że nie przeszedł.... myślę , że dużo osób nie zagłosowało na Pana Kukiza z racji tego, że wcześniej był wokalistą zespołu Piersi.... ale czy to powinno było go przekreślić? Schwarzenegger też był aktorem, kulturystą i różne zdjęcia jego osoby ukazywały się na łamach gazet oraz w internecie a został gubernatorem stanu Kalifornia... Polska chciałaby zmian jednak moim skromnym zdaniem się ich boi. woli chu*ową teraźniejszość niż niepewną przyszłość... przykro mi kochani ale z takim podejściem nie ruszymy z miejsca... beredzisław już pokazał na co go stać w 2 kadencji nam zapewni zapieprz do usranej śmierci i opodatkuje oddychanie... a duda... niech przejrzy na oczy i faktycznie postara się podnieść ten kraj... jeśli mu się nie uda to w końcu wszyscy stąd uciekną...

165

ja ~ja (Gość)11.05.2015 12:49

brawo Piotrków , brawo mieszkańcy powiatu !!!

4225

Pobudka ~Pobudka (Gość)11.05.2015 15:44

Dla tych co głosowali na Dudę i plują na ,Żydów - żona Dudy Agata Komhauser jest Żydówką - i co Wy na to?

825

wyjezdam ~wyjezdam (Gość)11.05.2015 19:40

kukiz nie wygral wyjezdzam z tego kraju. przez te mohery mamy dude i bredzisława. zero przyszlosci dla polski, jedna swinia zastapi druga, byle do koryta ryje pchac.

03

. ~. (Gość)11.05.2015 19:59

Prezydentem powinien zostać Duda. W wyborach parlamentarnych zwyciężyć powinien PiS, przy jednoczesnym bardzo dobrym wyniku Kukiza, PO też tam 15 - 20% zdobędzie,powinno też dostać się SLD (tak, aby lewica nie zginęła). Pewnie i PSL się dostanie i KORWIN też. Wtedy będzie ciekawie.

41

lewicowiec ~lewicowiec (Gość)11.05.2015 20:07

Ma pozostać opcja POPIS. A także wybory parlamentarne wygra też POPIS. Ma być pełne zaangażowanie w prawdziwą wojnę na UPA-inie,a polactwo ma tam ginąć tysiącami , by stworzyć przestrzeń życiową dla chazarskich mongołów.

02

lkfkjgklr ~lkfkjgklr (Gość)11.05.2015 13:42

pis przy wladzy i o smolensk tak na krzycza ze bedziemy uciekac z kraju przed ludzmi wladymira

627

Olek ~Olek (Gość)11.05.2015 14:46

A dlaczego ma tylko jedno dziecko? z lenistwa czy hipokryta?

521

loladnik ~loladnik (Gość)11.05.2015 20:38

jak wygra duda wyjeżdzam do angli, nie chce zginac od ruskich kul

28

esbek ~esbek (Gość)11.05.2015 20:48

Komuna kona ?

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat