Ziemba to typowy wolus z krwi i kości. Oby gmina nie trafiła w rządy takich ludzi.
Wysłuchałam wywiadu i muszę przyznać, że poglądy Pana Ziemby zaczynają mi się coraz bardziej podobać. Jest bardziej elokwentny i zdecydowany niż przed 5-cioma laty czyli funkcja wicemarszałka pozwoliła mu się rozwinąć na wielu płaszczyznach. Jeśli dobierze odpowiednich, młodych i pracowitych mieszkańców na radnych ma niewątpliwie duże szanse na wygraną.
Ten Drozdek juz się nasiedzial. Faktem jest ze Ziemba ma doświadczenie i jest w stanie zrobić coś lepszego dla gminy. Jest młody i nie można powiedzieć że nie odrobił lekcji. 5 lat w sejmjku i kolejne w polityce dają mu duże pole do działania. Może warto zagłosować i dać gminie szane na nowe. Drozdek jak cytryna. Już więcej się nie wyciśnie.
Mam nadzieję że wystartuje ktoś inny niż Pis niestety układy Roman-Zbigniew to jedno i to samo. Celowe zagranie żeby władzy nie oddać. Gomulin mam nadzieję otworzy oczy bo to co dzieje się do tej pory robi się nie smaczne.
najwyższa pora na całkowitą zmianę w gminie, będzie dużo do zrobienia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!