Teraz jeszcze 16 tyś na referendum i tu będzie problem.Jak pójdzie 8 tyś . to będzie sukces.
Ja bym poszedł na referendum, ale wiem kto za tym stoi, dlatego nie idę.
Zebrali podpisy. bardzo dobrze. Ja idę na referendum bo takie są zasady demokracji.
Koszt referendum pani Chojnacka oczywiście bierze na siebie. Niech nie mówi że na coś później nie ma pieniędzy.
Treść artykułu potwierdza atmosferę braku wolności w mieście. To po to była zmiana ustroju w latach 90-ych by przywrócić ludziom praworządność, wolność. A tu w tym mieście rządzący cofnęli czas. Robią co chcą, jak za komuny, a komu się nie podoba ich działanie to sankcje, represje. Piotrków odstaje od reszty Polski. Bez wolności nie ma zaufania i wspólnoty.
Straż Miejska jest instytucją podległą Prezydentowi Miasta i on odpowiada za działalność tej służby/instytucji. Na takie i podobne przypadki, reagować powinien Komisarz Wyborczy oraz Prokuratura. Nastąpiło naruszenie praw wolności i niezależności obywatelskiej. Osoba na której wymuszono porzucenie pracy, winna zgłosić ten fakt j.w. ze wskazaniem winnego tj. U.M.
Czas na zmianę. Trzeba rozbić klikę tych kolesi. Każdy następny będzie lepszy. Nawet zwykły kowalski sobie lepiej poradzi. Pan chojniak niestety nie ma pojęcia o jakimkolwiek zarządaniu. Jest poprostu zwyklym nieudacznikiem
Nigdy a co lepszego dacie krętacze sami nie wiecie co chcecie weźcie się do pracy to wam będzie dobrze
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!