metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
arek ~arek (Gość)20.08.2022 21:20

Parawan nad polskim Bałykiem to święta rzecz.

72

Weteran z Rosjii ~Weteran z Rosjii (Gość)20.08.2022 19:34

Jak jak byłem nad morzem to wyciągnąłem boki parawanów był bulwers ale ja mam to w de i tym sposobom doszłem do wody w 6min a nie 20 min

30

Miastowy2 ~Miastowy2 (Gość)21.08.2022 07:26

Jadą dzikusy nad może i zasłaniają sie parawanami wiec nioe lepiej siedzą w domu i stawianie parawanów powonno być zakazane

18

Benio ~Benio (Gość)20.08.2022 21:31

Parawany są bo zimny wiatr wieje, a jak nie wieje i jest gorąco to prawie wszyscy leża bez parawanów i to cała teoria. Byłem dwa tygodnie w sierpniu to wiem jak było. Dlaczego nad zalewem czy nad Pilicą nie ma parawanów ? Polacy są mniej obecnie kontaktowni bo skłóceni przez polityków. To politycy szczują jednych na drugich w czym przoduje obecna ekipa. Politycy nie mogą dopuścić, aby ludzie przejrzeli na oczy i się dogadali bo wtedy biada tym ekipom, które nas obsiadły i żerują na nas od okrągłego stołu.

122

Moszczenicanin ~Moszczenicanin (Gość)21.08.2022 09:02

Janusze parawaningu !

22

gregu ~gregu (Gość)21.08.2022 16:05

Parawany są potrzebne,żeby burasy nie musiały się wstydzić brudnych nóg !!!!

41

wojciech ~wojciech (Gość)21.08.2022 07:50

Kolejne brednie o parawanach. Wiesz człowieku dlaczego nad Bałtykiem są parawany ? Bo Bałtyk jest dosyć zimnym morzem, wieje od niego zimny i nieprzyjemny wiatr nawet jak na lądzie jest gorąco. A nie jakieś brednie o dobrych relacjach społecznych.

124

xcz ~xcz (Gość)21.08.2022 18:54

Kogo obchodzą jakieś parawany? Kogo obchodzi jakieś morze? Jest tyle ciekawych miejsc, że nie trzeba jechać nad morze.

10

Pan na włościch. ~Pan na włościch. (Gość)21.08.2022 06:42

Nie przesadzajcie z tymi parawanami ,nie jest ich tak dużo ,na pewno mniej niż 3-4 lata temu .Co innego za to można spotkać ... Ogólne chamstwo wypoczywających ,brak komunikacji między rowerzystami a pieszymi..Brak szacunku do siebie ,no i co jeszcze: Niemcy ,to wiadomo od zawsze byli ,ale Ukraina oni dopiero przyjechali a rządzą całym pomorzem.

93

ja ~ja (Gość)21.08.2022 18:03

Świnty Jacynty!!! Czytam, że parawany są po to, żeby osłonić was przed zimnym wiatrem od morza... Ułamek sekundy pomyślałem i jedno, co mi przyszło do głowy to: PO JAKIEGO GRZYBA JEŻDZICIE NAD MORZE, skoro przeszkadza wam wiatr od tego morza? Nie lepiej wywalić tyłki na piotrkowskim "Słoneczku" lub w jakiejś żwirowni? Będzie żółto, będzie bez wiaterku... No, i o niebo taniej.

66

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat