Jak jak byłem nad morzem to wyciągnąłem boki parawanów był bulwers ale ja mam to w de i tym sposobom doszłem do wody w 6min a nie 20 min
Jadą dzikusy nad może i zasłaniają sie parawanami wiec nioe lepiej siedzą w domu i stawianie parawanów powonno być zakazane
Parawany są bo zimny wiatr wieje, a jak nie wieje i jest gorąco to prawie wszyscy leża bez parawanów i to cała teoria. Byłem dwa tygodnie w sierpniu to wiem jak było. Dlaczego nad zalewem czy nad Pilicą nie ma parawanów ? Polacy są mniej obecnie kontaktowni bo skłóceni przez polityków. To politycy szczują jednych na drugich w czym przoduje obecna ekipa. Politycy nie mogą dopuścić, aby ludzie przejrzeli na oczy i się dogadali bo wtedy biada tym ekipom, które nas obsiadły i żerują na nas od okrągłego stołu.
Parawany są potrzebne,żeby burasy nie musiały się wstydzić brudnych nóg !!!!
Kolejne brednie o parawanach. Wiesz człowieku dlaczego nad Bałtykiem są parawany ? Bo Bałtyk jest dosyć zimnym morzem, wieje od niego zimny i nieprzyjemny wiatr nawet jak na lądzie jest gorąco. A nie jakieś brednie o dobrych relacjach społecznych.
Kogo obchodzą jakieś parawany? Kogo obchodzi jakieś morze? Jest tyle ciekawych miejsc, że nie trzeba jechać nad morze.
Nie przesadzajcie z tymi parawanami ,nie jest ich tak dużo ,na pewno mniej niż 3-4 lata temu .Co innego za to można spotkać ... Ogólne chamstwo wypoczywających ,brak komunikacji między rowerzystami a pieszymi..Brak szacunku do siebie ,no i co jeszcze: Niemcy ,to wiadomo od zawsze byli ,ale Ukraina oni dopiero przyjechali a rządzą całym pomorzem.
Świnty Jacynty!!! Czytam, że parawany są po to, żeby osłonić was przed zimnym wiatrem od morza... Ułamek sekundy pomyślałem i jedno, co mi przyszło do głowy to: PO JAKIEGO GRZYBA JEŻDZICIE NAD MORZE, skoro przeszkadza wam wiatr od tego morza? Nie lepiej wywalić tyłki na piotrkowskim "Słoneczku" lub w jakiejś żwirowni? Będzie żółto, będzie bez wiaterku... No, i o niebo taniej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!