metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jkhsuy ~jkhsuy (Gość)22.08.2022 08:34

Wszędzie jest to samo. Za granicą leżaki ręcznikami zajmują od rana, a przychodzą dopiero w południe. Parawanów nie ma bo tam gorąco.

30

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)22.08.2022 08:33

Nie ma wiekszego buraka nad Polaka

03

Jolka ~Jolka (Gość)22.08.2022 08:31

Takiego klimatu jak nad naszym morzem nie ma nigdzie. Dlatego będę tam jeździć. Ale czasem bez parawanu nie da się wytrzymać. Wszystko jednak zależy od kultury osób - wystarczy stawiać parawany tak, by zawsze była droga do morza i zajmować tylko tyle miejsca, ile to konieczne.

30

a może? ~a może? (Gość)22.08.2022 07:50

Za granicą są płatne leżaki i parasole. Może u nas zrobić coś takiego? Eleganckie boksy z zachowanymi przejściami do morza?

20

ja ~ja (Gość)21.08.2022 18:03

Świnty Jacynty!!! Czytam, że parawany są po to, żeby osłonić was przed zimnym wiatrem od morza... Ułamek sekundy pomyślałem i jedno, co mi przyszło do głowy to: PO JAKIEGO GRZYBA JEŻDZICIE NAD MORZE, skoro przeszkadza wam wiatr od tego morza? Nie lepiej wywalić tyłki na piotrkowskim "Słoneczku" lub w jakiejś żwirowni? Będzie żółto, będzie bez wiaterku... No, i o niebo taniej.

66

Pan na włościch. ~Pan na włościch. (Gość)21.08.2022 06:42

Nie przesadzajcie z tymi parawanami ,nie jest ich tak dużo ,na pewno mniej niż 3-4 lata temu .Co innego za to można spotkać ... Ogólne chamstwo wypoczywających ,brak komunikacji między rowerzystami a pieszymi..Brak szacunku do siebie ,no i co jeszcze: Niemcy ,to wiadomo od zawsze byli ,ale Ukraina oni dopiero przyjechali a rządzą całym pomorzem.

93

xcz ~xcz (Gość)21.08.2022 18:54

Kogo obchodzą jakieś parawany? Kogo obchodzi jakieś morze? Jest tyle ciekawych miejsc, że nie trzeba jechać nad morze.

10

wojciech ~wojciech (Gość)21.08.2022 07:50

Kolejne brednie o parawanach. Wiesz człowieku dlaczego nad Bałtykiem są parawany ? Bo Bałtyk jest dosyć zimnym morzem, wieje od niego zimny i nieprzyjemny wiatr nawet jak na lądzie jest gorąco. A nie jakieś brednie o dobrych relacjach społecznych.

124

gregu ~gregu (Gość)21.08.2022 16:05

Parawany są potrzebne,żeby burasy nie musiały się wstydzić brudnych nóg !!!!

41

Moszczenicanin ~Moszczenicanin (Gość)21.08.2022 09:02

Janusze parawaningu !

22

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat