metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
,,ja" ~,,ja" (Gość)25.02.2010 21:38

Ej wy wszyscy co sie strazy czepiacie na pewno jesteście z tych co na zawodach zawsze w d... dostają od strażaków z Rozprzy.Tak pozostanie jeszcze dłu.....go.

00

Marcin ~Marcin (Gość)24.02.2010 09:22

Czy człowiek, który działa w "pełnej nieświadomości" nie jest niebezpieczny dla otoczenia? Może Sąd powinien zastosować środek izolacyjny?

00

ja ~ja (Gość)23.02.2010 14:58

Dajcie spokój - mógłby chociaż głupot nie pisać!!
"Działałem w pełnej nieświadomości," - mógłby dla zatrzymania odrobiny godności, chociaż nie pisać takich głupot!! Czyżby były wójt nie był w pełni sprawny umysłowo i publicznie się do tego przyznaje? O matko, to dobrze, że sąd okazał się w pełni świadomy w swojej decyzji! To byłaby tragedia dla i tak upadłej i już tonącej w długach gminy Rozprza... Rozparzanie moje gratulacje - jest jeszcze dla was światełko nadziei

00

strażak ~strażak (Gość)23.02.2010 15:02

co mało ci znowu piniędzy -dosyć i basta,do lamusa człowieku, miej honor ,zwalać wszystko na pracownika to kpina, wsyd i jeszcze raz wsyd,

00

ja ~ja (Gość)23.02.2010 15:58

dokładnie "strażak"~!
Całe szczęście mój pracodawca to bardzo rozsądny człowiek, na poziomie!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga23.02.2010 16:46

Słyszałem kiedyś o przepisie, który pozwala pracodawcy (w tym przypadku Radzie Gminy) obciążyć pracownika za szkody powstałe w wyniku wykonywania przez niego pracy maksymalnie kwotą równą 3-krotności jego miesięcznych poborów. W tym przypadku Rada Gminy mogłaby obciążyć wójta kwotą ok. 30 tys. zł za zaniedbanie, w wyniku którego straciła 75 tys. zł. Pewnie jednak tego nie zrobią.

00

sołtys ~sołtys (Gość)23.02.2010 16:51

Myslę, że Pan Wójt powinien, dziękować ze odchodzi w atmosferze takiego skandalu.

00

ja ~ja (Gość)23.02.2010 17:12

Na pewno tego nie zrobią, a jak zaczną wychodzić na światło dzienne inne przekręty wójta, to będą jazdy!!!

00

sołtys ~sołtys (Gość)23.02.2010 18:39

projekt był w czerwcu 2006 r., a wybory w listopadzie 2006 r, Panie Wójcie pospiech jest wskazany przy łapaniu pcheł a nie przed wyborami, a teraz wszyscy sa winni oprocz pana wójta

00

wrzeszcze ~wrzeszcze (Gość)23.02.2010 18:47

a co jeszcze panie wójcie zrobił pan w nieświadomosci,
pytam czy kupił pan działki akurat w tych miejscach gdzie przewidywany jest przebieg wszystkich wariantów obwodnic, bo jak tak to tylko pozazdroscic panu tylko takiej nieswiadomosci

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat