Ciasta z tej cukierni do tanich nie należą. Wprawdzie kawałki nie są małe, ale za ciężkie. W smaku dobre i do przyjęcia, ale bez przesady. Mnie osobiście zwaliła z nóg cena za te dwa kawałki sernika, które kiedyś tam kupiłam. Nie na moją kieszeń te ciasta.
Dlaczego policja nie pokazuje zdjęć zatrzymanych z czarnym paskiem na oczach?? Było to bardzo dobra tradycje, której wielu się bardzo bało...
Tego przestępcę i tak poznałem od tyłu...
15 lat za jedną parę skarpetek ja mam całą szufladę to dużo więcej niż dożywocie
Dziwny jest ten Kraj skoro za pobicie ze skutkiem śmiertelnym grozi od roku do 10 to lepiej kogoś zabić pięściami niż się włamać
Sądząc po jego zachowaniu zna długoterminową prognozę pogody i wie że zima będzie sroga więc da się zamknąć żeby przezimować a później i tak go wypuszczą za dobre sprawowanie na lato i tak do emerytury
"........Sebastian M., który we wrześniu 2023 roku spowodował śmiertelny wypadek na autostradzie A1 ..........." jest na wolności, (zginęła wówczas trzyosobowa rodzina) - a sprawcy kradzieży z włamaniem do cukierni który trafił do policyjnej celi grozi do 15 lat więzienia. Paradoks.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!