metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Wybory zaraz ~Wybory zaraz (Gość)11.09.2022 10:52

A program dopłat do fotowoltaiki dla piotrkowian Panie Prezydencie kiedy ruszy. Umowa podpisana i cisza. Znowu Pan coś zawalił i inni dostali a piotrkowianie jak zwykle nie.

50

Sd ~Sd (Gość)11.09.2022 09:18

Ja wymieni piec ale opał zapewnicie mi na wasz koszt do koca życia. Jak nie to nie mam zamiaru tego robić

71

Ssssddd ~Ssssddd (Gość)11.09.2022 13:21

Polecam czysty i ekologiczny pięć na pellet. Zwrot za piec w zależności od dochodu po roku, no i oczywiście tani opał w postaci pelletu, obecnie około 2700 za paletę czyli na jakiś miesiąc. Jak znalazł.

61

go?ć_gość  ~go?ć_gość (Gość)11.09.2022 18:49

W tej chwili to nas nawet na brudny nie stać, ale nas Mati wkopał!

40

Miastowy2 ~Miastowy2 (Gość)11.09.2022 20:48

Znowu ludzi okłamują Niemcy wracają do elektrowni węglowych a nam zakazuje się palenia w piecach. To nie piece są problemem a ci co wpuszczają ludzi w maliny to bank ma na nas zarobić sprzedający i firma montująca to badziewie a my mamy spłacać raty. Ja u siebie nie zmienię pieca wymiana nic nie da problem w tym ,że palić to trzeba umieć a co do paneli to znam paru bogatych gości co panele mają za grubą kasę a pożytku z tego żadnego. To samo pompy ciepła drogie i awaryjne domu na pewno nie ogrzeje jedynie generuje wysokie rachunki za prąd wiec co to za ekologia?

42

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat