Niech remontują ten przejazd ale litości nie o 12 w nocy ludzie litości mieszkam zaraz przy torach czy komuś nie pomylił się dzień z nocą ???
Ludzie praca wre. Ale o 12 w nocy mieszkam przy tych torach !!! Oni wycinają tory o 12 w nocy przesada spać się nie da a co robią w dzień ??? Litości!!!!
Witamy w Polsce. Jak dziury to wszyscy narzekają, że przejechać się nie da i auta się rozwalają ale jak już wezmą się z remont i są utrudnienia przez parę dni to też źle. Czego wy ludzie chcecie??
Normalnie jak z pogodą-wiedzą jaka była wczoraj. Nikt nie wiedział wcześniej? Dziwny kraj a miasto jeszcze dziwniejsze....
"a Ci, którzy jadą od strony miasta" - nauczcie się pisać po polsku, a dokładnie chodzi o zasady stosowania wielkiej litery.
Nie ma to jak dobre info:d Dlaczego nei było tutaj informacji wcześniej np wczoraj. Ja dzisiaj rano jadę sobie do Hurtowni z miasta a tu bum zamknięte. Jak dla mnie wiocha co do informowania ludzi
Jakos moje ciezarowki musza jezdzic. Takze prosze o wyrozumialosc...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!