Zamknąć całe miasto bo i tak trudno przez nie przejechać a i nic tu nie ma wartego uwagi
wg google mapy
od Roosevelta/Żelazna do Roosevelta/Przemysłowa objazdem przez Gliniana/Graniczna jest 5,1 km, a przez Żelazna/Piłsudskiego/Sienkiewicza 4,1 km
a dodatkowe pytanie - co to za objazd, który jest nieczynny po godz. 22
???
czy nie ma jakiś norm przy odbiorach takich "rogatek"???Cieszyłem się przy ul. Moryca że robią przejazd i będzie wreszcie równo - zrobili SCHODY!!!Kto odbiera takie buble?Aż boję się zobaczyć jak będzie wyglądał przejazd przy ul.Roosevelta po "remoncie"
Dobrze , że jest przejazd na Moryca , tylko trzeba się spieszyć bo po godz 22 - nieczynne. Śmiech na sali za to nocne zamykanie.
Jakos moje ciezarowki musza jezdzic. Takze prosze o wyrozumialosc...
Nie ma to jak dobre info:d Dlaczego nei było tutaj informacji wcześniej np wczoraj. Ja dzisiaj rano jadę sobie do Hurtowni z miasta a tu bum zamknięte. Jak dla mnie wiocha co do informowania ludzi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!