A stare władze z Bogdanem Bujakiem w jakim stopniu ponoszą odpowiedzialność za ten skandal?
Zadecydowany. To on rozwalił tę organizację, bo dla niego zabawa w SLD i kierowanie kołem nr. 1 jest i było ważniejsze niż cała organizacja. To ona zaczął wojnę w Prezesem konkurencyjnego klubu HDK. Mimo to uważałem że ma rację. Ale teraz. Moje wątpliwości są takie, że jednak to pan Sz. miał rację w tym sporze. On przynajmniej nie rozbija organizacji i nie niszczy krwiodawców.
Mówi się na mieście że to nieudolne rządy Bujak doprowadziły do tej afery.
Kosze na ubrania w mieście nie mają nic wspólnego z Polskim Czerwonym Krzyżem!!! Nie ma na nich żadnego oznaczenia PCK zabiera je jakaś prywatna firma, więc pewnie i sprzedaje do lumpeksów!
pan bujak byl swietnym prezesem. dzieki niemu oddzial odżył i zmienił siedzibe na normalna bo na zamurowej jak było? on odszedl i sie zaczelo sypac... a szulc to wszedzie ludzi chce skłocic. z sld go wyrzucili to sie teraz msci na nich
Łubu,dubu,niech nam żyje prezes klubu,to mówiłem ja,Jarząbek trener 3 klasy!
Nie rozśmieszaj mnie bo zajady mi popękają,kiedy sprawa w sądzie?
(pan bujak byl swietnym prezesem. dzieki niemu oddzial odżył i zmienił siedzibe na normalna bo na zamurowej jak było? on odszedl i sie zaczelo sypac... a szulc to wszedzie ludzi chce skłocic. z sld go wyrzucili to sie teraz msci na nich)
Oj liliputek
Piszesz o tym, że znalazł fajny normalny lokal. Szkoda że za 1300 zł/miesięcznie. Przecież wiedział, że nie mając środków go nie utrzyma. Ale liczył na wsparcie swoich partyjnych kolegów z miasta, ale się przeliczył bo się od niego odwrócili. I to on odpowiada za zamknięcie oddziału bo nie było pensji dla pracownika. No cóż. Tak bywa. A teraz jest członkiem Komisji Bezpieczeństwa Urzędu Miasta. No cóż tak bywa. Jak się chorągiewką to wieje się w tę stronę w którą lepiej płacą....
Marksiści stawiali na wiele rzeczy, ale rzadko im wychodziło. Przymiotniki takie jak: "marksistowski" czy "socjalistyczny" zmieniają o 180 stopni znaczenie rzeczownika przy których stoją. Np. zwrot "ekonomia socjalistyczna" jest zaprzeczeniem zasad ekonomii. "Socjalistyczna sprawiedliwość" jest przeciwnością sprawiedliwości. I tak dalej, i tak dalej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!