Jak najpierw wiezie karawanem warzywa na targ a pózniej ludzkie ciała na pogrzeb. A dla pracowników co za różnica.
Prokuratura krajowa zajmuje się sprawą, mówili w telewizji. Koleś ma przerąbane. Teraz niech ludzie wiedzą dlaczego cena usługi jest mała, bo nikomu nie zależy i nikt nie dba. Ciekawe ile ciał zamienił i pochował nie te osoby co trzeba. to że zamienia trumny na papierowe to wiadomo od dawna, ale że ciała
Uważam, że idąc tropem poległych i pozamienianych w Smoleńsku, należałoby zgłosić ten fakt Antoniemu Macierewiczowi, naszemu, drogiemu i zaangażowanemu w sprawy regionu, posłowi, aby spowodował przeprowadzenie ekshumacji wszystkich pogrzebów przeprowadzonych przez AVE i wyrywkowo przez GRAVE oraz CALLA i w przypadku pomyłek poparcie rodzin w walce o odszkodowania o jakie wnioskowała biedna wdowa Gosiewska z PIS-u
Kolejna wpadka AVE i dobrze że ludzie zostali poinformowani. Powinni zamknąć ten zakład. Nie dość ze oszukują klientów to jeszcze nie potrafią zadbać o ciało. No ale co, niska cena niska jakość usługi. Dla właściciela nic sie nie stało, ale stało sie Panie Gerard STAŁO SIĘ!
Pomyłka to ludzka rzecz. Procesy w sądach też, powinno się taka firmę w postępowaniu prawnym zlicytować.
Nie może tak być aby zakład pogrzebowy mylił ciała. Rodzina doznała szoku i należy im się odszkodowanie, kancelarie chętnie zajmą się sprawą.
Czytając wszystkie te artykuły dochodzę do wniosku że większość komentarzy pisze ktoś pod czyjeś dyktando,
myślę że to ktoś z konkurencji.Wstyd panowie bo nikt nie jest bez winy,spójrzcie w lusterko i zadajcie sobie pytanie-czy ja jestem bez winy.
Widocznie pan Wojtuś z tatusiem byli za bardzo zajęci siedzeniem w USC i czekaniem na rodziny zgłaszjace zgon bliskiego aby przedstawić im swoją wspaniałą ofertę. Hieny jedne ...
wydaje mi sie że to konkurencja podmieniła w bocznej kaplicy tabliczki z danymi zmarłego na tablicy przy kancelarii jest rozpiska z nazwiskami i godzinami pogrzebów w danym dniu wiec zrobili wała to oświadczenie calie i grawe to podpięcie się na siłę pod temat mam nadziej że dyrektor szpitala pójdzie po rozum do głowy i usunie ż publicznego miejsca szpitala firmy pogrzebowej grawe z pomieszczen prosektorium
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!