metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Arleta ~Arleta (Gość)21.07.2017 12:24

Niechodzi o to co dało peło jak napisałeś "aaaaaa",chodzi o wolność słowa,demokrację i poszanowanie na arenie międzynarodowej.dzieki.pisiomkom jest kompromitacja,konflikt i próba ingerencji w każdą sferę naszego życia.chcą przejąć kontrolę nad każdym.radzę wybrać się do muzeum ECS w Gdańsku i wtedy zrozumiesz o co walczono i przeciwko czemu,co obrcnie różnicy dużej nie ma.jest propaganda w tvp,przedstawiają zakłamaną rzeczywistość ,która jest fikcją.a i do tego kościół chcą do władzy dopuścic.u licha my nie jestemy państwem kościelnym bo to sie mija z demokracją.poczytaj konstytucje,na samym początku znajdziesz odpowiedź.co dał pisio?500+i kto korzystta?wiadomo kto.do roboty nie pojdzie taka jedna z dugą bo kasa co miesiąc płynie.a emerytury?opamietajcie sie,przechodząc na emeryture wg.pisu bedziecie mieć bardziej nedzne pieniadze niz dotychczas.ludzie,my idziemy w kierunku bialorusi,kazachstanu,kirgistanu,azerbejdżany,mimo,ze tam ropa to i tak jest od lat rząd autorytarny.

914

gość ~gość (Gość)21.07.2017 14:18

Arleta zjedz snickersa.

63

PL ~PL (Gość)21.07.2017 12:56

Arleta nie bierz już tego bo głupoty piszesz. Albo wyjedź do takiego pięknego kraju jak Szwecja.

34

mnie tez ~mnie tez (Gość)21.07.2017 15:49

mnie też podmieniono w szpitalu, w izbie przyjęć gdzie matki odbierały dzieci, ale moja mama doskonale pamietała moją twarz, rączki i nóżki i alarmowała, że dali jej inne dziecko. Po sprawdzeniu paska na rączce okazało się że to nie byłam ja. Dobrze że się tak skończyło

102

do Arletty ~do Arletty (Gość)21.07.2017 16:10

Super partia k..!

05

kaja ~kaja (Gość)21.07.2017 16:57

8 lat temu miałam sytuację taką ,że pielęgniarka przyniosła dziecko na sale wstałam po nie bo wiedziałam że jest moje, ale przy przewijaniu zauważyłam że pasek na rączce jest innego dziecka.... trochę to tak dziwnie wyglądało bo pielęgniarka obróciła to w żart że niby przy kąpieli tak się stało...dobrze że dziecko widziałam zaraz po porodzie i poznałam jak przyniosła na sale bo różnie to mogłoby się skończyć....

120

Anonimowa ~Anonimowa (Gość)21.07.2017 19:11

Moim zdaniem w tym przypadku jednak mimo wszystko matką jest ta kobieta, która wychowała dziecko, a niekoniecznie ta, która urodziła, chociaż niezaprzeczalnie jest prawdą, że jeżeli urodziła to jest matką, ale tylko i wyłącznie biologiczną, co nierzadko naprawdę niewiele, a bardzo często wręcz nic nie znaczy.

60

Witek ~Witek (Gość)21.07.2017 09:17

To szpital z długów nigdy nie wyjdzie jak nie podmiana to błąd za błędem w sztuce lekarskiej to już norma tego szpitala a wszystkiemu jest winna garstka tu pracujących co reszcie psuje opinię jak i całemu szpitalowi. Piotrkowski szpital stał się pośmiewiskiem w woj. Łódzkim. Kiedy ta zła passa się skończy bo jak na razie wcale się na to nie zanosi. Nigdy tak źle tu nie było jak obecnie

156

TomekEPI ~TomekEPI (Gość)21.07.2017 19:02

Normalna patologia w piotrkowie,jak mnie to nie dziwi

110

Kajka ~Kajka (Gość)22.07.2017 10:01

Piotrkowski szpital ????????ja bym wysłała jednego chirurga na studia jeszcze raz bo chyba tatko my zapłacił za tytuł ???? A kilka lat temu brał wszystkie dyżury spartaczył życie wielu osobom brakiem wiedzy i umiejętności podstawowych , ciekawe co by było gdyby operował
Oj panie M.K książkę w rękę a nie jechać na dobrej opini po ojcu
Jesteś już dorosły a wciąż pod skrzydłem tatusia ????

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat