A mojego szwagra Agatki dorosłe dzieci i sama Agatka i jej mąż, brat, siostra w ciąży idą.
Kogo obchodzi Twoja rodzina ?
Chyba trzeba Ci pier...ąć na odmulenie bo już takie głupoty wypisujesz.
"Zamiast piotrkowskiej rodziny modele z Ameryki"
Jak już mamy do czynienia z czepianiem się takich zupełnie nie istotnych szczegółów, to widać, że tonące PiO brzytwy się chwyta byle tylko zmobilizować ludzi do pójścia do urn. A jakie to ma znaczenie kto jest na tym zdjęciu? Przecież ludzie chcą wielokrotnie zachować anonimowość i nie afiszują się na żadnych takich zdjęciach. Ważna jest treść, a nie to zdjęcie , które jest tylko dodatkiem do gazetki. Bo z treści coś wynika konkretnego i warto by na ten temat podyskutować na publicznym forum. Ale widać, że nawet media nie są tym kompletnie zainteresowane, a szkoda!
Chodziło ci o rodzinę RM czy inną?
moze i gupawe pytanie ale .. czy ktos z was MA WIEDZE W TEMACIE skad,od kogo,można nabyć,OTRZYMAĆ taka naklejke na auto NIE IDZ NA REFERENDUM CHOJNIAK JEST OK :)
Skąd to stanowcze twierdzenie? Jesteś rzecznikiem "Piotrkowskich rodzin"? A jeśli tak - to MOJEJ NIE!!!!
A tak krzyczą ci z PIO o oszczędnościach, o prawdzie a sami co? Kolejna sprawa w sadzie przegrana, tacy to prawi ludzie w tym PIO...
Prosze iść,ale i tak nic nie osiągniecie-My NIE idziemy!!!
Żałosna jest ta strona kto wam płaci za te głupoty??Nie macie o czym pisać to lepiej nie piszcie wcale.Ja i moja rodzina NIE idzie na referendum.Krzysztof Chojniak to dobry Prezydent!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!