metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
tutaj tutajranga10.09.2013 20:08

"sara" napisał(a):
Rodziny moich rodziców, moich teściów, mojego rodzeństwa i rodzeństwa mojego męża, a także rodziny moich znajomych wiedzą, że to manipulacja - prowokacja i zupełnie zignorują PIOwskie referendum.

A mojego szwagra Agatki dorosłe dzieci i sama Agatka i jej mąż, brat, siostra w ciąży idą.

00

frikopryko ~frikopryko (Gość)10.09.2013 20:14

"sara" napisał(a):
Rodziny moich rodziców, moich teściów, mojego rodzeństwa i rodzeństwa mojego męża, a także rodziny moich znajomych wiedzą, że to manipulacja - prowokacja i zupełnie zignorują PIOwskie referendum.

Kogo obchodzi Twoja rodzina ?
Chyba trzeba Ci pier...ąć na odmulenie bo już takie głupoty wypisujesz.

00

ziom ~ziom (Gość)10.09.2013 20:33

widzę że cenzura musi być, boicie się prawdy? (do redakcji)

00

józek z koziej wólki ~józek z koziej wólki (Gość)10.09.2013 20:35

"Zamiast piotrkowskiej rodziny modele z Ameryki"
Jak już mamy do czynienia z czepianiem się takich zupełnie nie istotnych szczegółów, to widać, że tonące PiO brzytwy się chwyta byle tylko zmobilizować ludzi do pójścia do urn. A jakie to ma znaczenie kto jest na tym zdjęciu? Przecież ludzie chcą wielokrotnie zachować anonimowość i nie afiszują się na żadnych takich zdjęciach. Ważna jest treść, a nie to zdjęcie , które jest tylko dodatkiem do gazetki. Bo z treści coś wynika konkretnego i warto by na ten temat podyskutować na publicznym forum. Ale widać, że nawet media nie są tym kompletnie zainteresowane, a szkoda!

00

blekot ~blekot (Gość)10.09.2013 20:36

"sara" napisał(a):
Piotrkowskie rodziny gremialnie NIE IDĄ NA REFERENDUM

Chodziło ci o rodzinę RM czy inną?

00

guść ~guść (Gość)10.09.2013 20:52

moze i gupawe pytanie ale .. czy ktos z was MA WIEDZE W TEMACIE skad,od kogo,można nabyć,OTRZYMAĆ taka naklejke na auto NIE IDZ NA REFERENDUM CHOJNIAK JEST OK :)

00

Irbis ~Irbis (Gość)10.09.2013 21:09

"sara" napisał(a):
Piotrkowskie rodziny gremialnie NIE IDĄ NA REFERENDUM. Szanują prezydenta i nie chcą uczestniczyć w szopce referendalnej.

Skąd to stanowcze twierdzenie? Jesteś rzecznikiem "Piotrkowskich rodzin"? A jeśli tak - to MOJEJ NIE!!!!

00

mela ~mela (Gość)10.09.2013 21:26

"grek" napisał(a):
co za chory kraj... dlaczego na prywatne wojny o stolki wydaje sie kase, ktora mozna zdecydowanie lepiej wydac? referendum nie jest obowiazkowe, pojdzie ten kto chce, zaglasuja i wyjdzie co bedzie dalej... jesli bedzie wiecej za odwolaniem przyjda nastepni co (dam sobie reke uciac) beda robili jak podobny prezydent... nic sie nie zmieni, a juz na bank nie na lepsze... nie oszukujmy sie, nie wyczaruje nowych miejsc pracy, wiekszych pensji, nowych mieszkan czy domow... bedzie jak bylo, a po prostu zmieni sie glowa miasta... a kasa pojdzie w bloto...

A tak krzyczą ci z PIO o oszczędnościach, o prawdzie a sami co? Kolejna sprawa w sadzie przegrana, tacy to prawi ludzie w tym PIO...

00

mala668 ~mala668 (Gość)10.09.2013 21:42

Prosze iść,ale i tak nic nie osiągniecie-My NIE idziemy!!!

"tutaj" napisał(a):

00

dejvid_00 ~dejvid_00 (Gość)10.09.2013 21:48

Żałosna jest ta strona kto wam płaci za te głupoty??Nie macie o czym pisać to lepiej nie piszcie wcale.Ja i moja rodzina NIE idzie na referendum.Krzysztof Chojniak to dobry Prezydent!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat