Jaka sensacja!!! Artykuł na miarę tej szmiry, "faktów" referendalnych i jak zwykle nie ma autora tej "pikantnej" informacji...
To zwykła praktyka, że zdjęcia się kupuje. W przeciwieństwie do PIO, które wykorzystało zdjęcie niepełnosprawnego nie płacąc mu ani grosza.
A z czyjej kasy to idzie cwaniaku-nie można poczekać rok pomyśl jak masz głupoty pisać
Jak chce się psa uderzyć, to kij się zawsze znajdzie. Co za różnica, kto pozuje do zdjęcia? Ważne, że fotka jest ciepła, przyjemna dla oka. Widać, że w swoim programie prezydent Chojniak traktuje rodzinę priorytetowo. Piotrkowskie rodziny gremialnie NIE IDĄ NA REFERENDUM. Szanują prezydenta i nie chcą uczestniczyć w szopce referendalnej.
PIOsenka miasto oblatuje.
Co usłyszy to podśpiewuje.
Krzyś ze złości zielenieje.
Jędruś ze zdziwienia dębieje.
Boguś ze strachu siwieje.
Marianek z rozpaczy szaleje.
Jesień i deszcz...... leje.
Razem......
Maksymalnie bierzemy
Minimalnie dajemy
Razem.....
Nasze dokonania.
Rekordowe zadłużanie.
Kosmiczne opłaty.
Razem.....
Co Wasze to nasze.
Co nasze to wara!
Więcej:
Gif:
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Moja rodzina też nie idzie na referendum
Przed sąd pójdźcie hihihi, że to nie piotrkowska rodzina :) następną sprawę przegracie, tacy jesteście kompetentni i wykształceni; na kompletach u Marcina P. z wroniej się uczyli. Dziś następna sprawa wygrana przez Czajkę przeciwko PIO za pomówienie, która to już? 7, 8 czy 9 z kolei, już liczyć nie nadążam mądrale
Powinieneś(artysto) płytę nagrać, albo książkę napisać.Raz wierszyki ,a potem piosenki.....Do roboty!!! a nie bzdety pisać
tu doktor może pomóc już tylko
epiotrków trzyma poziom jak zwykle :) ile dostaliście za ten artykuł?
Rodziny moich rodziców, moich teściów, mojego rodzeństwa i rodzeństwa mojego męża, a także rodziny moich znajomych wiedzą, że to manipulacja - prowokacja i zupełnie zignorują PIOwskie referendum.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!