Kwestia przycinania drzew w PSM to kpina panie prezesie, na osiedlu Łódzka -Wysoka przycinanie odbywało się w lipcu trwało ok. 10 minut przy każdym bloku,bez żadnej kontroli czy nadzoru że strony administracji , pieniądze wyrzucone w błoto,nasze pieniądze.
U nas w Karusi to prezesa na oczy nie widziałam a tu proszę w PSM wychodzi do ludzi
Pierwsze co to powinni się zająć kanalizacja i parkingiem na Batorego bo nie zlicze, ile razy się kłóciłem z osobami, które mimo znaku informującego, że parking tylko dla mieszkańców parkują albo do sklepów, usług na dole, lub z nowych bloków ja muszę albo przyjechać później z pracy żeby zaparkować gdziekolwiek auto, albo okrążyć całe osiedle w poszukiwaniu jednego miejsca parkingowego...
Czego się czepiacie kilka miesięcy jest prezesem.Sprzatac bałagan po innym musi
.Dajcie mu trochę czasu co ma chłop zrobic.On już posprzątał nie jeden syf a potem mu podziękowali.I przyszedl ktoś inny wszedł we wszystko co zrobil pan Sokalski.Taka jest prawda.
Prezes za pieniądze Spółdzielni robi sobie marketing na 100% szykuje się do rady Miasta. A najlepsze z tego to fakt, że za żadnego poprzedniego Prezesa nie było takich podwyżek jak za tego ale zrzuci na podwyżki ciepła i ludzie to kupią.
Mi zalało piwnicę i ziemniaki struchlały a przy rowerze zardzewiał łańcuch. Pytam się kto poniesie te koszta?
Ile megapozytywnych komentarzy można o sobie napisać? Jak widać bardzo dużo xd
Myślałem, ze to żarozumiały facet a przy blizszy poznaniu jest OK. Pozdrawiam Pana Prezesa
Już mi niedobrze od tej polityki. Już nie można ludziom pomóc tak po prostu tylko trzeba robić szopkę z mediami? Przecież to widać gołym okiem, że będzie start na radnego z tamtego okręgu. Wszystko niestety kosztem biednych ludzi. Ciekawe jaką odpowiedź dostaną jak przyjdą z pytaniami o wysokie podwyżki?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!