wiem co to znaczy..mnie tak urządzili sąsiedzi, którzy nie potrafią prać :)..mieszkanie po remoncie..znowu do remontu..do tego prądu nie było w 3 pomieszczeniach
Dopiero na wodomierzu nabiło. Te z Wodociągów zes...ają się z radości.
Normalka, u nas w blokach czesto sa awarie z cieknacymi rurami.Do nikogo nie mozna sie dodzwonic, spoldzielnia olewa.Wiem bo w tym roku bylo u mnie takich awarii kilka. Dziadowska spoldzielnia. Nogdy nie sprzatnietne klatki, niepowymieniane zarowki, nie posypane zima. A czynsze majwieksze w Piotrkowie.
Moi zdaniem osoba, która posiadała ten klucz do piwnicy, w której znajdował się zawór główny od wody, powinna finansowo odpowiadać za szkody poniesione przez mieszkańców, którym zalało mieszkania. Miałaby nauczkę na przyszłość. Zasłużoną.
Teraz juz wiem czemu wody nie mialem o 12.Pan STAŚ przyjdzie ze spoldzielni oszacuje straty wymiany peknietej rury wrzuca to oczywiscie w czynsz no bo jak ze inaczej,a ty biedny KOWALSKI jak nie masz ubezpieczonego mieszkania to radz sobie SAM.Kobitka nie chciala udostepnic Klucza bo u niej sie nie lało,proste gdyby u siebie zauwazyla wode to by w zebach zaniosla klucz.Osobne pomieszczenie powinno byc i kazdy powinien posiadac Klucz, a co by bylo gdyby Kobita pojechala na CIASTO I KAWE DO RODZINY :)Normalnie POTOP. Wspolczuje SASIAD Z BLOKU.
Całą winę ponosi spółdzielnia, która jest odpowiedzialna za stan techniczny. Sprawa w sądzie o odszkodowanie jest z góry wygrana.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!