Powtarzam to nie piwnioca to korytarz piwniczny jest zamkniety a klucze u lokatorki nr 13.To nie pierwszy numer z kluczami tej lokatorki a krasinski nie potrafi wytlumaczyc dlaczego ??? i sumujac zalaniem obwinia lokatorow klatki nr III z powodu braku dzwigni od zaworow pionow.Nie zamykaja klatek i kradna dzwignie zaworow. Klatki moga byc zamkniete ale jak potrafi otworzyc drzwi nozem sprzataczka /o otwieraniu drzw wejsciowych przez sprzataczke nozem powiadomilem zarzad psm i bez zadnej reakcji / lub listonosz to za trudnosc dla zlodzieja.
Dzis o godz 12,30 ramol z psm wypowiadal sie na falach Strefy FM i wina za zalanie obciaza mieszkancow klatki.
Blok 5 klatek, w każdej klatce po 3 mieszkania na piętrze, 4 piętra plus parter, w sumie 75 mieszkań w bloku. Załóżmy średni miesięczny czynsz od mieszkania to 300 zł. Daje to łącznie 22500 zł na miesiąc. Co spółdzielnia robi z tymi pieniędzmi?
Ludzie ogarnijcie sie troche, awaria rury to zdarzenie losowe, nowe rury pekaja - co ma do tego spoldzielnia??? Nalezy jak najszybciej zakrecic zawor i wymienic rure. Pretensje mozna miec jedynie do tego nieogarnietego babsztyla, ktory nie chcial otworzyc drzwi.
A Trybunalska w poświątecznym letargu! Gdzie doniesienie do prokuratury?!
Prezent na święta ehh. Mi niedawno sasiad zalal mieszkanie. Siedzimy sobie przed tv i nagle kapie woda z sufitu. Sąsiad był miły wszystko niby ok, ale z oc sąsiada mi zaproponowali tyle, że na przysłowiowe waciki dla żony nie starczy. i sobie pluję, że się nie ubezpieczyłem wcześniej. Słyszałem, że D.A.S ma fajną ofertę na takie zalania i inne nagłe wypadki. Nie życzę nikomu takich niespodzianek w nowym roku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!