Artykuł w 200 procentach sie zgadza to na pokaz te bluzy koszulki.większość z tych ludzików na co dzień nie robi nic co by bylo związane z patriotyzmem ba oni nie wiedzą co to jest patriotyzm
Stado małolatów
To stwierdzenie dedykuję jednemu z nauczycieli piotrkowskiego Ekonomika...
Mam bluzę z kapturem i znaczkiem na niej PW. Noszę ją z dumą ale nie zakładam na imprezy i gdy idę na piwo. Z zawodu jestem żołnierzem i wiem, że szacunek się należy. Jeżeli chodzi o noszenie tego emblematu to jestem jak najbardziej na tak.... tylko właśnie zależy komu i gdzie. Nasza historia i tradycje powinny być rozpowszechniane wśród młodzieży.... Załączam fajny filmik na ten temat :
Gratuluję tekstu w taka rocznicę chętnie przekażę ten art do IPN oraz do Muzeum Powstania Warszawskiego i ciekawie jak oni ocenia taki tekst?
Dzisiaj patriotyzm to kupowanie polskich produktów w polskich sklepach, inaczej staniemy się kolonią i będziemy murzynami we własym kraju (jeśli już nie jesteśmy).
Z całym szacunkiem,ale,przynajmniej dla mnie,Pan z UJK nie jest autorytetem....
To chyba dobrze że iest na to moda?
Może wolicie sfastyke lub sierpy ?
Gołe dupy może?
Filozofowie ha ha ha!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!