Bardzo ciekawe, bo jestem współwłaścicielem posesji przy Garncarskiej 17 i nic nie wiem, żeby dom był wynajmowany
To już trzeci skutecznie "zaginiony" mąż tej pani. A może by tak przeszukać chałupę i obórki? Nawiasem mówiąc, były usiłowania także wobec innych mężczyzn.
PS. Policja o tym nie wie ???
Człowieku zastanow się co piszesz może ty nie nadajesz się do życia w społeczeństwie. To chłopak, który tylko się pogubil w życiu, ale krzywdy nikomu nie zrobił.Jezeli ktoś go widział proszę zgłaszać na policje
Jestem za " gosciem" nie raz partner tej pani dziwnym trafem zaginął albo coś gorszego .może pora się nad nią zastanowić ? Zrobić wywiad i zobaczyć? Bo z głową ma nie po kolei.może ktoś z rodziny to przeczyta .to taka mała podpowiedź.
A co do Motyla to chyba policja powinna zrobić z nią w końcu porządek
Co niektórzy ludzie to świnie.Zagia mój brat a niektórzy robią sobie ztego żarty a co do żony brata to policja powinna się jej przyjrzeć to popieram.
Chorych to on nie jest i jak go ludzie nie znacie to nie piszcie głupot bo ranicie tylko rodzinę.I ciągle cisza.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!