Powinien zaprosić ja do baru może by coś z tego było a tu zaraz tak drastyczne kroki podjął no chyba ze sam taki święty jest.
Cyt. zabrał kluczyki od auta ................... brak informacji czy oddał ................. w sobotę zabrał kluczyki a dzisiaj zabierze seata, oczywiście tylko jako brakujący breloczek do kluczyków ............ cha,cha, cha .....
Uprzedzając ewentualne pytania: to nie byłem ja. Jednakże w powyższej sytuacji zachowałbym się tak samo.
tj p...da nie facet normalnie to by zabrał kluczyki i dał jej 1 min. by zadzwoniła po kogoś z rodziny by ją zawiną do domu razem z autem
Znowu bohater który nie pomyslal ,ze jak by mu nogi przejechała lub poturbowała autem to pies kulawy by mu odszkodowania nie dał za utracone zdrowie taka jest prawda .Jak kidy taki kolejny bohater i straci zdrowie to inni dopiero zmądrzeją
Super :-) facet zachowal sie jak bohater,piles a wtym wypadku pilas nie prowadzisz.( zamów taxi).
Hmm pewnei jak pani otrzeźwieje to oskarży tamtego gościa o kradzież i jeszcze Bohater bedzie miał sprawę w sądzie, :D
2,5 promila na laskę, to musiała ładnym wężem jechać. Kretynka.
Brawo dla tego pana, oby więcej takich obywateli :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!