Do więzienia na dożywocie skazać złodzieja, mojej małżonce nakradły samochód to ta samo
ciekawa jestem czy była w stanie chociaż wypowiedzieć coś w stylu "ehej kościuuuuu dafajjjjjj kuczyyyyyki" czy też nawet się nie zorientowała i myślała że przemieszcza się dalej :D
2,5 promila na laskę, to musiała ładnym wężem jechać. Kretynka.
Brawo dla tego pana, oby więcej takich obywateli :)
Hmm pewnei jak pani otrzeźwieje to oskarży tamtego gościa o kradzież i jeszcze Bohater bedzie miał sprawę w sądzie, :D
Super :-) facet zachowal sie jak bohater,piles a wtym wypadku pilas nie prowadzisz.( zamów taxi).
Znowu bohater który nie pomyslal ,ze jak by mu nogi przejechała lub poturbowała autem to pies kulawy by mu odszkodowania nie dał za utracone zdrowie taka jest prawda .Jak kidy taki kolejny bohater i straci zdrowie to inni dopiero zmądrzeją
tj p...da nie facet normalnie to by zabrał kluczyki i dał jej 1 min. by zadzwoniła po kogoś z rodziny by ją zawiną do domu razem z autem
Uprzedzając ewentualne pytania: to nie byłem ja. Jednakże w powyższej sytuacji zachowałbym się tak samo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!