Pługów też osobiście nie widziałem, po starym mieście jeździła jedynie taka śmieszna mini koparka wyglądająca jak z klocków lego(dobre i tyle). W niedziele "wiosna" chyba wszystkich drogowców zaskoczyła bo Piotrków i później trasa bełchatowska, którą jechałem były w koszmarnym stanie.
Odpowiedzialni za odśnieżanie?!
w piotrkowie ani razu nie widziałem piaskarki w swieta jedynie co to chodniki dla pieszych odsniezane ciekawe kto wzia kase do swojej kieszeni
Masz racje! Dzisiaj jest REWELACJA! Drogi są idealnie białe i czyste...
chyba po pijanemu
Na Święta, na premię, może 14-stki się jakieś wypłaci... Spoko u nich kasy nigdy za wiele...
ptactwo przylatuje z cieołych krajów,przynajmniej z tych kraterów one będą miały pożytek
też pomyślałem, że komentarz obiektywnej to głos kogoś od K.Ch. Naprawę widać było podczas opadów śniegu, gdzie zaczynają/kończą granice administracyjne Piotrkowa. Jeszcze jedno ładnie reklamuje się nasze miasto - tabliczka z nazwą Piotrków Trybunalski na Krakowskim przedmieściu, a pod nią uwaga dziury na długości 3 km :-)
i pewnie mlekiem i miodem tez :P czyzby to glos z urzedu miasta ??bo jakos wrazenia pozostałych kierowców sa zupelnie odwrotne :P
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!