metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Resident_ of_the_old_Town Resident_ of_the_old_Townranga02.04.2013 11:04

Pługów też osobiście nie widziałem, po starym mieście jeździła jedynie taka śmieszna mini koparka wyglądająca jak z klocków lego(dobre i tyle). W niedziele "wiosna" chyba wszystkich drogowców zaskoczyła bo Piotrków i później trasa bełchatowska, którą jechałem były w koszmarnym stanie.

00

ares1 ~ares1 (Gość)02.04.2013 09:41

"xxx" napisał(a):
w piotrkowie ani razu nie widziałem piaskarki w swieta jedynie co to chodniki dla pieszych odsniezane ciekawe kto wzia kase do swojej kieszeni

Odpowiedzialni za odśnieżanie?!

00

xxx ~xxx (Gość)01.04.2013 23:09

w piotrkowie ani razu nie widziałem piaskarki w swieta jedynie co to chodniki dla pieszych odsniezane ciekawe kto wzia kase do swojej kieszeni

00

gusc ~gusc (Gość)31.03.2013 18:55

panie Byczyński BYCZ sie pan dalej, dziekuje za odsnieżone miasto

00

Zima ~Zima (Gość)31.03.2013 18:41

"YARO" napisał(a):
Ludzie nie przesadzajcie!!! Faktem jest co prawda że poziom utrzymania dróg w naszym mieście jest krytyczny, jednak dziś jeździ się całkiem dobrze!!!!

Masz racje! Dzisiaj jest REWELACJA! Drogi są idealnie białe i czyste...

00

guzgu ~guzgu (Gość)31.03.2013 06:08

"YARO" napisał(a):
YAROranga
przedwczoraj, 16:04
Ludzie nie przesadzajcie!!! Faktem jest co prawda że poziom utrzymania dróg w naszym mieście jest krytyczny, jednak dziś jeździ się całkiem dobrze!!!!

chyba po pijanemu

00

Obłuda ~Obłuda (Gość)31.03.2013 03:43

"." napisał(a):
więc po co te dodatkowe pieniądze?

Na Święta, na premię, może 14-stki się jakieś wypłaci... Spoko u nich kasy nigdy za wiele...

00

martens ~martens (Gość)30.03.2013 20:47

"Marek" napisał(a):
Czytam te komentarze narzekacie i narzekacie ile to dziur

ptactwo przylatuje z cieołych krajów,przynajmniej z tych kraterów one będą miały pożytek
http://niefartfb.pl/media/cache/79/76/797686f2297c3f88e8dd72a503bb0e4d.jpg

00

. ~. (Gość)30.03.2013 19:39

"zet" napisał(a):
czyzby to glos z urzedu miasta ??bo jakos wrazenia pozostałych kierowców sa zupelnie odwrotne :P

też pomyślałem, że komentarz obiektywnej to głos kogoś od K.Ch. Naprawę widać było podczas opadów śniegu, gdzie zaczynają/kończą granice administracyjne Piotrkowa. Jeszcze jedno ładnie reklamuje się nasze miasto - tabliczka z nazwą Piotrków Trybunalski na Krakowskim przedmieściu, a pod nią uwaga dziury na długości 3 km :-)

00

zet ~zet (Gość)30.03.2013 15:47

"Obiektywna" napisał(a):
I naprawdę od Morycy do samego Radomska ŚLIZGAWKA! A Piotrków wodą płynął...

i pewnie mlekiem i miodem tez :P czyzby to glos z urzedu miasta ??bo jakos wrazenia pozostałych kierowców sa zupelnie odwrotne :P

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat