Na osiedlu Sadowa jest jeszcze jeden kosz na psie odchody. Znajduje się koło takiego dzikiego boiska na ulicy Grabowej (równoległa do Sadowej)
http://img864.imageshack.us/i/psikoszb.jpg/
Wczoraj widziałam ten kosz - jest bardziej niż z lekka uszkodzony! Jeszcze przy przystanku na Wysokiej jest taki pojemnik na psie kupy! W lepszym stanie technicznym. A osiedle jest duże.
Zadziwia mnie lubość z jaką oddają się mieszkańcy Piotrkowa dyskusjom o g..nie :/ Psie odchody można wrzucać zgodnie z przepisami do każdego kontenera zbiorczego na śmieci. Nie musi to być specjalny pojemnik do tego celu. Więc niech każdy łapie worek i śpieszy z porządkami, a nie narzeka, bo wielbicieli czworonogów są w naszym mieście tysiące, a zafajdanych chodników jeszcze więcej. "Twój pies, Twoje g..no" - slogan kampanii społecznej.
I tu masz rację, choć nieraz wydaje mi się, że psy są mądrzejsze od swoich panów.
Ja też go wczoraj widziałem i tylko się zastanowiłem jak ten pies tą kupę tam narobił. To musiał być jakiś wysoki pies, ale kupka jakaś taka mała.
Przy pomocy przenośnej katapulty zrobił, dziwisz się jak. Normalnie.
link nie działa!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!