Piotrkowianin to nie ma pojęcia o niczym - na tym portalu nie przeczytałem jeszcze ani jednej mądrej uwagi ;-)
Szczytem głupoty jest zapłacić za mieszkanie które nie będzie moją własnością.
Kupić mieszkanie i nie być jego właścicielem... to jest jakaś paranoja.
Na zdjęciu wykonanym w kuchni, widać brak listew przypodłogowych. Jeżeli tak ma wyglądać mieszkanie pod klucz to komuś zabrakło wyobraźni albo zdjęcia wykonano przed zakończeniem robót i odbiorem końcowym.
Jak na to patrzę z góry i z boku to nie wiem gdzie tam są parkingi - a mam nadzieje, że o tym pomyslano bo z parkingami tam marnie...
a kto wam powiedzial ze mieszkanie w TBS sie kupuje? podstawa zasiedlenia jest partycypacja (30% wartosci mieszkania) ktora przy ewentualnej wyprowadzce jest zwracana
fakt faktem, trochę to niechlujnie wygląda (za takie pieniądze)... ale tam nie mogą być listwy, bo meble będą odstawać
Brak fachowego wykończenia posadzki. Jeżeli nie ma być listew to powinno być to jak należy pomalowane. Meble kuchenne mają specjalne wycięcia na te listwy. W pokoju też będą meble a listwy są.
Te mieszkania powinni dostać mieszkańcy z ul.Działkowej 6.( jako mieszkania zastępcze).Jak wszystkim wiadomo 29 marca odcięto gaz w 55 mieszkaniach i do tej pory nie wymienili instalacji gazowej.TBS oddaje nowe bloki,a w starych sypie się wszystko-instalacja gazowa,elektryczna i kanalizacyjna.Jesteśmy już 6 miesięcy bez gazu.Ta sytuacja jest bardzo męcząca dla ludzi starszych i rodzin z dziećmi.Nawet nie wiemy kiedy nastąpi wymiana instalacji,bo nikt z TBS nie umie nam odpowiedzieć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!