metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
marek ~marek (Gość)12.09.2012 16:07

"Tartu" napisał(a):
Drogi mieszkańcu naszego miasta - używane nie znaczy tańsze - ceny na rynku wtórnym są kosmiczne - mieszkania w budownictwie z wielkiej płyty za ok 50m kw w normalnym stanie kosztują od 150 tyś ale już na osiedlu Słowackiego okazyjnie od 170 tyś ...
Chyba że jakieś marne 30 m kw. w niezbyt przyjaznej okolicy kompletnie do remontu z ogrzewaniem piecowym kupi sie za 70 tyś. Ale czy to ma sens??? Grzyb na ścianie kupe kasy na remont ....

Piotrkowianin to nie ma pojęcia o niczym - na tym portalu nie przeczytałem jeszcze ani jednej mądrej uwagi ;-)

00

Wywodnik ~Wywodnik (Gość)09.09.2012 09:38

Szczytem głupoty jest zapłacić za mieszkanie które nie będzie moją własnością.

00

lol ~lol (Gość)09.09.2012 10:00

Kupić mieszkanie i nie być jego właścicielem... to jest jakaś paranoja.

00

lokator ~lokator (Gość)09.09.2012 10:41

Na zdjęciu wykonanym w kuchni, widać brak listew przypodłogowych. Jeżeli tak ma wyglądać mieszkanie pod klucz to komuś zabrakło wyobraźni albo zdjęcia wykonano przed zakończeniem robót i odbiorem końcowym.

00

Tartu Tarturanga09.09.2012 11:34

Jak na to patrzę z góry i z boku to nie wiem gdzie tam są parkingi - a mam nadzieje, że o tym pomyslano bo z parkingami tam marnie...

00

marek ~marek (Gość)09.09.2012 11:37

a kto wam powiedzial ze mieszkanie w TBS sie kupuje? podstawa zasiedlenia jest partycypacja (30% wartosci mieszkania) ktora przy ewentualnej wyprowadzce jest zwracana

00

ja ja jaa ~ja ja jaa (Gość)09.09.2012 12:59

fakt faktem, trochę to niechlujnie wygląda (za takie pieniądze)... ale tam nie mogą być listwy, bo meble będą odstawać

00

as ~as (Gość)09.09.2012 15:42

Wyposażenie to chyba odzyskane rzeczy jeszcze z domu rolnika :)

00

lokator ~lokator (Gość)09.09.2012 17:43

"ja-ja-jaa" napisał(a):
fakt faktem, trochę to niechlujnie wygląda (za takie pieniądze)... ale tam nie mogą być listwy, bo meble będą odstawać

Brak fachowego wykończenia posadzki. Jeżeli nie ma być listew to powinno być to jak należy pomalowane. Meble kuchenne mają specjalne wycięcia na te listwy. W pokoju też będą meble a listwy są.

00

re ~re (Gość)09.09.2012 17:45

Te mieszkania powinni dostać mieszkańcy z ul.Działkowej 6.( jako mieszkania zastępcze).Jak wszystkim wiadomo 29 marca odcięto gaz w 55 mieszkaniach i do tej pory nie wymienili instalacji gazowej.TBS oddaje nowe bloki,a w starych sypie się wszystko-instalacja gazowa,elektryczna i kanalizacyjna.Jesteśmy już 6 miesięcy bez gazu.Ta sytuacja jest bardzo męcząca dla ludzi starszych i rodzin z dziećmi.Nawet nie wiemy kiedy nastąpi wymiana instalacji,bo nikt z TBS nie umie nam odpowiedzieć.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat