metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
alibaba ~alibaba (Gość)23.06.2012 23:28

Wszystko ładnie pięknie, poczekalnia ekstra, ale gdzie leżanki dla bezdomnych?

00

ares1 ~ares1 (Gość)24.06.2012 08:20

"alibaba" napisał(a):
Wszystko ładnie pięknie, poczekalnia ekstra, ale gdzie leżanki dla bezdomnych?

Na Wroniej :)))

00

marek oczywiście ~marek oczywiście (Gość)24.06.2012 11:02

proponuję inwestorowi położyć miekką matę wokół huśtawek by dzieci nie porozbijały sobie główek kiedy z nich spadną na beton.

00

prawy ~prawy (Gość)24.06.2012 21:29

Ja jestem zadowolony

00

bagażowy ~bagażowy (Gość)25.06.2012 08:52

"Matheus" napisał(a):

Z tymi kamerami to jest problem.Waży to tony nie każda zwyżka to wytrzyma.

00

P51 ~P51 (Gość)26.06.2012 11:25

"marek-oczywiscie" napisał(a):
proponuję inwestorowi położyć miekką matę wokół huśtawek by dzieci nie porozbijały sobie główek kiedy z nich spadną na beton.

Z tego co widzę,to plac zabaw wyłożony jest zielonymi płytami z elastycznego tworzywa - na podobieństwo placów zabaw przy MacDonaldach.
Panie marek,mógłbyś pan najpierw sprawdzić, a potem dopiero komentować,oczywiście ;->

00

guru ~guru (Gość)28.06.2012 00:35

Wszystko fajnie bo remont naprawdę się przydał.
Tylko co z tego jak ostatnio w radiu słyszałem że jakiś CEP już coś nabazgrał na ścianie.
Weź się gościu zastanów, nie ty to zrobiłeś, nie ty z tego korzystasz więc idź se maluj plakatówkami na kartonie a nie bazgrolisz po ścinach świeżo odnowionych.
Natury polaka chyba nie zmienisz, jak byliśmy brudasami tak jesteśmy i będziemy nimi

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat