Gdy patrzę na wiatę nad peronem 1szym,element jako pierwszy rzucający się w oczy pasażerowi...krew mnie zalewa.Jak zwykle zafajdane polskie realia,brak współpracy na elementarnym poziomie niezależnych od siebie spółek.Każdy sobie rzepkę skrobie.
Remont oceniam tak na szkolną 3kę.
Plac zabaw dla dzieci super pomysł, oby tylko było w zasięgu monitoringu.
Mam tylko nadzieję, że kurczakowóz nie wróci przed oblicze dworca.
Ale w dalszym ciągu nie ma NORMALNEGO przejścia na peron 2, tylko legalnie trzeba wspinać się na tą durną kładkę po to, żeby za chwilę z niej zejść, a ludzie i tak będą przełazić przez tory, bo nikt nie lubi, jak się z niego robi wariata.
DOKŁADNIE ! Banda imbecylów, którzy zamiast mózgu mają wióry.
Za kilka dni.... A może jakaś konkretniejsza data bo juz ich trochę było :)))
Niech mi ktoś wytłumaczy logikę działania. Nowy monitoring założyli na starej wiacie która ma być "niedługo" wymieniana. To czyli jak będą ja wymieniali to będą musieli monitoring zerwać i położyć od nowa. Czy to nie jest po prostu zwiększanie kosztów? Zresztą przecież jak wiatę będą robić to im się te nowiutkie (już pomazane)tynki znając życie upierniczą. Chyba że planowana wymiana wiaty to tylko wielka ściema.
No dokladnie jak kolega nizej pisze.To jest pierwsze co sie rzuca w oczy .Ja p......Wystarczylo tylko wyczyscic te deski,zakonserwowac i pomalowac farbom.Ale po co..to jest myslenie wladz made in poland..co za wstyd
31. czerwca ;))
oczywiście zapomniano o osobach na wózkach. ładne nowe schody przed wejściem głównym, ale zacofanie jak było tak i jest nadal. brakuje tylko napisu przed wejściem głównym, który kierowałby mniej sprawnych do wejścia z dupy strony.
A w ogóle ten monitoring działa? Dworzec jeszcze nie oddany, a ściana od strony peronu wprost pod monitoringiem już pomazana
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!