A co obok prezydenta robi p. Małgorzata P.? Ani radna, ani przedstawicielka jakiejkolwoek instytucji... Ot, samozwańczy vip piotrkówka, zasłużona i znana z nachalnego pchania się na afisz.
Ciekawe koalicje tworzą się podczas kwesty. Łukasz Janik i Marlena Wężyk ( PiS i PO ), Łukaszewski i Pingot itp...
Eto smieszne i jak mozna robic sobie "selfi" z odwidzajacymi groby w dniu 1 listopada? Pytanie do radnego Tomasza i poslanki Elzbiety.
Który z Piotrkowskich cmentarzy to Powązki. Jest Stary Cmentarz, Ewangelicki, Nowy z Cmentarzem Żołnierzy, Najnowszy przy Spacerowej, Żydowski i Cmentarz Żołnierzy Radzieckich. A więc który z nich to Powązki ........ może ten na końcu, Spacerowa - Rolnicza .........
A ja mam pytanie - czy ktoś ostatnio organizował pogrzeb i stawiał pomnik? Ile wynoszą wszystkie opłaty i za co płacimy????????
Michał R.
Dziecko szczęścia...
też kwestował I to mnie poruszyło....
Gdyby każdy z tych co kwestowali oddał swoją dniówkę, zebrali by chyba trochę więcej niż od ludzi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!