Tak PO rozmontowało wszystko w tym kraju bo jak sam były minister Sienkiewicz stwierdził państwo polskie teoretycznie istnieje więc nie sie co dziwic ,ze burdel jest wszedzie gdzie nie spojrzeć .zasługa sprzedajnych polityków wobec obcych krajów a to nazywa sie zdrada interesu Polski .Pora na wyjście z unii by uwolnic sie horego zachodu i ich imperializmu
Tyle teraz artykułów o tym, że szczepionki bardziej szkodzą niż pomagają. Zawierają rtęć która jest rakotworcza , może właśnie przez szczepienia powstaje rak. Nie wiem już co myśleć na ten temat .W tym wszystkim chodzi o pieniądze, wmawiają nam ze trzeba szczepić a tak naprawdę chodzi im tylko o zysk, nie ważne nasze zdrowie
Mam nadzieję, że szczepionki szybko wrócą, bo mój maluch powinien w tym roku przyjąć kolejną dawkę. Jednak nie widzę w swoim otoczeniu tego rozdmuchanego ruchu antyszczepionkowców - wszyscy szczepią. Cóż, chyba wszyscy anty zaszyli się w internecie. Dla niezdecydowanych dużo info znajdziecie tutaj: http://zaszczepsiewiedza.pl/pytania-i-odpowiedzi/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!