metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_senior ~go?ć_senior (Gość)21.09.2023 20:25

Czy konferencje cz protesty pana od nielegalnej broni i przyszłych posłanek PO pod gmachem uczelni mają pozwolenie?

86

97-300 97-300ranga22.09.2023 16:50

Mówią na mieście że to protestujący donieśli do UM. Kapować to ONI umieją.

49

suweren ~suweren (Gość)21.09.2023 22:46

Polacy głosowali i będą głosowali na PiS, bo oni są wiarygodni i realizują obietnice wyborcze przedstawione w poprzedniej i obecnej kadencji. W powojennej Polsce jest to pierwsze ugrupowanie polityczne które realizuje to co obiecało. Chcesz żyć w bezpiecznej i sprawiedliwej Polsce głosuj na PiS.

1026

Poce ~Poce (Gość)22.09.2023 06:45

To nie jest akademia Piotrkowska to Akademia PiSowska.

148

śmieszek ~śmieszek (Gość)21.09.2023 09:13

No cóż. Wysłuchałem dzisiaj wywiadu z dr Rogutem w porannej audycji lokalnego radia. Po pierwsze chciałem podziękować pani Stachaczyk ,że tym razem "męczyła" rozmówcę prawie do końca. Co nieczęsto się zdarza. Giął się Rogut i giął mało się nie złamał ale ...czas się skończył. Po drugie. Nasi wybrańcy lubią pewnie czytać powieść o pewnym człowieku ,który po wypiciu czegoś tam zmieniał postać i stawał ....mniejsza z tym. Otóż dr Rogut pewnie też jak twierdzi po godzinach urzędowania zmienia się w kogoś innego. Krótko mówiąc z naukowca historyka w "polititykożerce"... Ciekawe tylko czy zegarek ma dobrze ustawiony. Ale czy kiedyś kogoś przez przypadek nie ukąsi...tak po godzinach.

179

suweren ~suweren (Gość)23.09.2023 00:14

Polacy murem za Polskim mundurem!!!

65

Mi ~Mi (Gość)22.09.2023 11:18

Protestujaca robi dużo zamieszania , brakuje tam oficerów z kbw może by ktoś rozpoznał

64

dada ~dada (Gość)22.09.2023 23:46

Nie ma lepszej reklamy dla tych gniotów niż ta zadyma. A co do osoby rektora... Jaka akademia , taki rektor. Szkoda. Bo szansa na jakąś uczelnię na poziomie była. Ale jak zwykle Antoni włożył swoje brudne paluchy. Mo i klapa!

116

Piotrkowianin Piotrkowianinranga21.09.2023 22:27

A dokąd sięga ten pas drogowy? Czy jest gdzieś zaznaczona jego granica? Czy parking należący do uczelni serio leży w pasie drogowym ul. Słowackiego?

87

emeryt ~emeryt (Gość)24.09.2023 11:09

Barbarzyństwa Putina nikt nie "zakrzyczy". To dlatego zwolennicy RESETU są tak bardzo aktywni.

23

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat