Na szyldzie tej szkółki popełniono błąd - prawidłowo powinno być Akademia Pisowska.
Ta wystawa wygląda jak "maskownica" jakiejś budowy, raczej szpeci niż zdobi miasto
Pan Szokalski to dobrze żeby się zajął naprawdę robotą a nie donosami i pierdołami tyle jest dróg do zrobienia. Oczywiście jak jest błąd pouczyć, przesunąć na teren uczelni i po temacie.
A czy prezydent nadal wykłada na uczelni ?? Jakim cudem w godzinach pracy jako prezydent znajduje czas na bycie wykładowcą ?? Jakie to poświęcenie ...
Witam skoro stoi nie legalnie w pasie drogowym to odpowiednio policzyć i po sprawie bo Ludzie tej Władzy myślą że są ponad Prawem tak jak kiedyś BYŁ PZPR
Jeśli są jakieś wątpliwości co do treści wystawy należy je zgłosić do sądu w trybie wyborczym. Sąd zdecyduje czy są to kłamstwa czy prawda.
cyt. "Jedna z instytucji ustawiła instalację"..... czy ta "jedna" instytucja ma jakąś nazwę czy jest "tajna" jak to ostatnio się coraz częściej dzieje? Ale chyba nie szanowny dyrektor wysłał tam pismo. Tak samo jak termin "urzędnicy miejscy"...to wstydzą się funkcji ,którą sprawują czy imienia i nazwiska?
Czy ktoś się orientuje gdzie mogę zgłosić nielegalne (bez mojej zgody) powieszenie banerów wyborczych? Bo tym obecnie rządzącym wydaje się, że im wszystko wolno. A nie chcę sam zdejmować, bo wiadomo w czyjej kieszeni siedzi milicja i nie chcę mieć kłopotów.
Trzeba będzie po piętnastym to wszystko posprzątać. Naprawić. Uregulować. Tyle syfu nie było nawet za komuny.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!