głupota. niech sobie staną koło UJK na słowackiego to codziennie mieliby chyba z 10000 tysiecy. paranoja.
Ale on za przejscie w miejscu niedozwolonym dostal 50zl czyli najnizszy mandat jaki mogl.a za nieokazanie dokumentu organowi uprawnionemu do legitymowania 500 czyli wszystko tak jak powinno byc
A obywatele sa po to zeby ne kwestionowac poleceń służb porządkowych i przestrzegać prawa
Ja jechałem za szybko Zalesicką i dostałem za to mandat. Komu mam się pożalić? Może matce, za to, że mnie urodziła?
czas aby zajęli się pieszymi chodzącymi po ścieżkach
Popieram dla jurek niech sie wezma za przestepców.(boja się ich)
Samemu sobie za głupotę tj. złamanie przepisów.
Tutaj pomyśl i zastanów się.
Za przejście przez jezdnię 500zł !
Za kradzież/pobicie 100zł.
Rozumiem różnicę czy czapka ciśnie ?
500zł - 100zł = 400 zł
Powinni mu 5000 dać. Jak nie ma kasy to niech przestrzga przepisów. Niech jakiś radiowóz stanie np. jak się skończy msza u Serca Jezusowego. Całe tabuny świętych krów wyłażą na Słowaka. Głuche baby nie reagują nawet na trąbienie. Jak im się tak spieszy do bozi to nie moim kosztem, niech sobie przypną skrzydałka i chop z wieżowca na przeciwko.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!