SKANDAL ! Jak wynika z tekstu jesteśmy jako konsumenci narażeni na niebezpieczeństwo utraty zdrowia (a nawet życia - zwłaszcza osoby starsze i dzieci) a przedstawiciele państwowej instytucji (jak również lokalne media),za nasze pieniądze, bawią się w "wiem ale nie powiem" ! Jako matka, odpowiedzialna za życie i zdrowie dzieci żądam natychmiastowego podania do publicznej informacji danych przedsiębiorcy bo na ww. ulicach może być kilka sklepów mięsnych (żadne RODO tego nie obejmuje) ! Żarty sobie Państwo z nas robicie, a postawa Pani Rzecznik Sanepidu to szczyt wszystkiego! Jak się Pani boi, to niech Pani zrezygnuje z funkcji. To nie jest Pani prywatna sprawa, Pani reprezentuje organ odpowiedzialny za bezpieczeństwo ludzi, jeśli są wyroki sądów, decyzje administracyjne to przepraszam - o co chodzi ! Czekamy na zbiorowe zatrucie, pierwszy zgon? Takie niezrozumiałe dla mnie "cackanie się" powoduje właśnie, że tego rodzaju osobnicy śmieją się ludziom w twarz i dalej trują, kradną, oszukują bo są de facto bezkarni.
Naprawdę państwo nie ma środków na powstrzymanie tej samowoli?
To są tak zwane układy Piotrkowskie - kolegą z układu włos z głowy nie spadnie.
Może redakcja podciągnie wodę razem z sanepidem i sądem a nie tylko karać bo żeby zainstalować wodę to jest droga przez mękę pozwolenia itd
głupi narodzie zagrajmy w grę, jest sklep w którym jest syf, my wiemy który ale wy musicie to odgadnąć! to są nazwy ulic, zapraszamy do zwiedzania, spiszcie wszystkie sklepy mięsne które się tam znajdują a potem sprawdźcie, który z nich występuje na każdej z podanych ulic... śpieszcie się! wzw a i salmonella już na was czyhają ... badummm tsss... <zdjęcie pana na rowerku filmu z "piła"
a nazwy sklepu nie podajecie z uwagi na co przepraszam? skoro są tam łamane podstawowe wymogi sanitarne to chyba z uwagi na to, że mogą szkodzić kupującym a jeśli tak jest i są wyroki sądu stwierdzające ten fakt to wypadałoby przestrzec klientów i podać nazwę sklepu który działa w ten sposób... jest Rodo ja rozumiem ale chyba przedsiębiorcy są osobami jawnymi skoro można każdego sprawdzić w ceidg...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!