metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
oburzona ~oburzona (Gość)19.08.2019 17:56

SKANDAL ! Jak wynika z tekstu jesteśmy jako konsumenci narażeni na niebezpieczeństwo utraty zdrowia (a nawet życia - zwłaszcza osoby starsze i dzieci) a przedstawiciele państwowej instytucji (jak również lokalne media),za nasze pieniądze, bawią się w "wiem ale nie powiem" ! Jako matka, odpowiedzialna za życie i zdrowie dzieci żądam natychmiastowego podania do publicznej informacji danych przedsiębiorcy bo na ww. ulicach może być kilka sklepów mięsnych (żadne RODO tego nie obejmuje) ! Żarty sobie Państwo z nas robicie, a postawa Pani Rzecznik Sanepidu to szczyt wszystkiego! Jak się Pani boi, to niech Pani zrezygnuje z funkcji. To nie jest Pani prywatna sprawa, Pani reprezentuje organ odpowiedzialny za bezpieczeństwo ludzi, jeśli są wyroki sądów, decyzje administracyjne to przepraszam - o co chodzi ! Czekamy na zbiorowe zatrucie, pierwszy zgon? Takie niezrozumiałe dla mnie "cackanie się" powoduje właśnie, że tego rodzaju osobnicy śmieją się ludziom w twarz i dalej trują, kradną, oszukują bo są de facto bezkarni.

86

jutub ~jutub (Gość)19.08.2019 17:19

20

gość ~gość (Gość)19.08.2019 17:15

Masarnia B

60

log ~log (Gość)19.08.2019 13:57

Jaka to firma?

51

Piotrkowianin Piotrkowianinranga19.08.2019 12:44

Naprawdę państwo nie ma środków na powstrzymanie tej samowoli?

112

Jarek z Żoliborza. ~Jarek z Żoliborza. (Gość)19.08.2019 15:50

Ja też mam w d.. wyrok.

31

moderator ~moderator (Gość)19.08.2019 15:32

To są tak zwane układy Piotrkowskie - kolegą z układu włos z głowy nie spadnie.

50

X2 ~X2 (Gość)19.08.2019 14:51

Może redakcja podciągnie wodę razem z sanepidem i sądem a nie tylko karać bo żeby zainstalować wodę to jest droga przez mękę pozwolenia itd

013

kinomanka ~kinomanka (Gość)19.08.2019 14:47

głupi narodzie zagrajmy w grę, jest sklep w którym jest syf, my wiemy który ale wy musicie to odgadnąć! to są nazwy ulic, zapraszamy do zwiedzania, spiszcie wszystkie sklepy mięsne które się tam znajdują a potem sprawdźcie, który z nich występuje na każdej z podanych ulic... śpieszcie się! wzw a i salmonella już na was czyhają ... badummm tsss... <zdjęcie pana na rowerku filmu z "piła"

50

xyyz ~xyyz (Gość)19.08.2019 14:35

a nazwy sklepu nie podajecie z uwagi na co przepraszam? skoro są tam łamane podstawowe wymogi sanitarne to chyba z uwagi na to, że mogą szkodzić kupującym a jeśli tak jest i są wyroki sądu stwierdzające ten fakt to wypadałoby przestrzec klientów i podać nazwę sklepu który działa w ten sposób... jest Rodo ja rozumiem ale chyba przedsiębiorcy są osobami jawnymi skoro można każdego sprawdzić w ceidg...

140

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat