Mieszkam niedaleko lotniska i od dzieciaka jest to część mojego życia, krajobrazu itd. nigdy nie było narzekań,nawet jak Antek jeszcze latał, a to było dopiero "buczydło"! Dziwi mnie, że ludzie zamiast cieszyć się że w naszym mieście mamy coś ponadregionalnego i być dumnym to narzekają na hałas itd. Najlepiej jakby tam kolejny market postawili, albo galerię, tam się najlepiej spędza czas z rodziną.
Do wszystkich. To nigdy nie był i nie jest żaden sky van, to był od zawsze, jest i będzie cow van, chwilowo zaadoptowany do wynoszenia z buczeniem polskich skoczków spadochronowych. Nie może już transportować bydła rogatego, bo nie spełnia odpowiednich norm i krowy po takiej podniebnej wycieczce przestawały dawać mleko. Polscy skoczkowie na szczęście nie dają mleka, więc ich wydajność nie spadnie.
czy skoczkowie również skaczą w maseczkach? na wysokości 2000m podobno najbardziej wirus sieka...
Wspolczuje rozumu tym co.pisali wczesniej zamieszczone posty -o ile taki jeszcze posiadają
Ma szczęście że to nie moja posesja obok bo by pan lotnik miał już ciepło a mój piesek też głodny
Pamiętam jak u Gienka na Żwirki wylądował nieszczęśliwie ...
Statystycznie chyba co roku dochodzi do takich sytuacji z udziałem skoczków, a koszty akcji ponoszą wszyscy podatnicy ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!