zlikwidować w cholerę to przejście dla pieszych- pojazdy zostają na środku torowiska - a przechodnie idą jak bydło bez końca
te knoty na opoczyńskich numerach jezdza jak wariatki a ty j23 sam jesteś bydlem
tak zgadzam się całkowicie... idą jak bydło i wchodzą na przejcie tak jakby byli na deptaku nie patrzą na nic...
To polecam jeździć przez Wojska Polskiego albo Aleje ;)
Tam jest centrum, dworce ludzie wracają z pracy,podróży lub idą na dworzec więc gdzie mają przejść? Obok mc donalda czy sądu ?
W ogóle zlikwidować wszystkie przejścia dla pieszych! Po cholerę toto się miota z jednej strony jezdni na drugą?!
Mieszkasz cholero po parzystej, to chodzisz po parzystej, skręcasz tylko tak, żeby zostać zawsze po swojej stronie chodnika, a nie łazisz nie wiadomo gdzie i po co!
To pozamykać też wszystkie drogi bo po cholerę toto jeździ z jednego końca w drugi i na odwrót?
no niestety nie mam nic do przejsc ale ludzie zachowuja sie jak dzicz jk tylko widza pasy to wchodza prosto pod koła nie patrza nawet czesto na boki. czlowiek jadac samochodem musi myslec o jezdzie o innych samochodach bo debili nie barkuje, musi myslec za psy biegajace samopas i musi rowniez myslec za pieszych ktorzy nagminnie wbiegaja pod koła..
widziałem ten wypadek kobieta grzecznie przechodziła przez pasy koło Rossmanna na POW gdy nagle kretyn nie wyhamował i przy...ł w nią. kobieta chyba ma złamaną noge i lekko poturbowana a gościu zatrzymał się na srodku pasów. o dziwo zaskoczyło mnie ze policja przyjechała prawie natychmiast
a tydzien wczesniej kolega miał stłuczke na swiatłach na krzyżowce armi krajowej i słowackiego to przyjechali po 20 min. chociaż do komisariatu było około 150 metrów
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!