Mhm czyli rozumiem dla ciebie tylko przejścia z sygnalizacja świetlna pozwalają do przejścia? A te zwykle zebry bez sygnalizacji to tylko dla ozdoby? kilka dodatkowych białych pasków na jezdni ?
A wiesz, że to ty musisz ustąpić jeżeli widzisz że pieszy stoi przed przejściem z zamiarem wejścia na nie?
Nie mówię o patologi która biegnie rozmawiając przez telefon i patrząc w gwiazdy wchodzi pod koła.. bo patologie mamy wszędzie nawet u was "driverzy".
Sam jeżdżę samochodem ale też często chodzę pieszo i wiem jak potrafi zirytować fakt że nikt na pasach nie chce cię przepuścić, wtedy wchodzę jednocześnie patrząc czy "kierowcy" mnie widza(nawet jeżeli mam zielone, a przechodzę przez kilkupasmową jezdnie) , a w razie czego żebym mógł odskoczyć.
Ale sam niejednokrotnie "ku***wałem" bo jakiś debil wbiegł nie rozglądając się, ale wszędzie jakiś promil idiotów wpływa na ocenę całej grupy (tu czytaj pieszych)
A oprócz kamerki mózg też zdarza Wam się zabrać do samochodu?? Ale z tego co czytam, to Wy go nie posiadacie...
Czyli wg Ciebie jeśli chcę przejść z jednego chodnika na drugi koło kościoła Bernardynów, to powinnam iść na pasy koło ul. Kostromskiej?? Mam propozycję - rozbiegnij się i uderz głową w ścianę...
Musisz potrenować czytanie ze zrozumieniem. Mój post był odpowiedzią na następujące wywody:
Twoje wypociny nadają się do tego aby psycholog i policja zainteresowali się Tobą, jako typem agresywnym i potencjalnym mordercą!!! Prawo jazdy otrzymałeś chyba tylko dlatego, że orzeczenie lekarskie nie przewiduje specjalistycznych badań psychiatrycznych kandydata na prawo jazdy.
ty jakiś frustrat jesteś,weź ty się człowieku zacznij leczyć,czytać się tych debilizmów już nie da.
Jezdnia jest dla samochodów a przejście dla pieszych jak wskazuje nazwa jest dla pieszych...Jednak co może takiego żłoba i pól analfabety interesować, bo najpierw trzeba czytać i pisać ze zrozumieniem.
Dla wszystkich zmotoryzowanych i aroganckich gnoi informacja, że zrobienie z kogoś inwalidy albo zabicie to konsekwencje na całe wasze zasrane życie...Zwłaszcza na pasach ale nie tylko...
Szanowni niektórzy "kierowcy"!
To m.in. przez takie wasze podejście do kodeksu "prawo o ruchu drogowym", odebrano dożywotnie prawa jazdy. Po niektórych wpisach widzę, ze słusznie odebrano.
gdzie? w Polsce? ja mam dożywotnio a nie czasowe.
Jedynie blankiet masz czasowy,ale czasowy jest też dowód,paszport,nawet karty kredytowe są czasowe,uprawnienia masz dożywotnio.
Nie masz dożywotnie Ainsztajnie bo między 2028-2033 będziesz musiał poddać się weryfikacji ha ha
Następny mądrala który wie tyle ile zje...Między 2028-2033 będziesz musiał wymienić prawko i jeśli coś będzie nie tak(wzrok, głupia gęba, choroba), to prawko pójdzie się kopać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!